AdministrațieHot NewsȘtiri

Urmeaza o noua executare silita? Ramane Comuna Rastolita fara primarie? Sau fara primar?

Ca drept la replica la articolul postat in data de 05.07.2023Incredibil! Primarie din judetul Mures scoasa la licitatie, am primit pe adresa redactie o corespondenta care are ca subiect Comunicat Primăria Comunei Răstolița.

comunicat rastolita 2023

In atasament se afla doua documente, pe care le publicam mai jos, din care, observam, ca nu sunt o pozitie oficiala a primariei.
Este o pozitie oficiala a societatii EXPERT CONTRACTING SRL, care ne informeaza ca doreste sa lamureasca unele chestiuni nefundamentate aparute in articolul nostru si care ar atinge prestigiul UAT dar si al primarului. Top management!

Ne mai comunica EXPERT CONTRACTING SRL ca din greseala a fost repus pe rol acest dosar, de unde intelegem ca creanta nu a fost stinsa. Ne mai comunica ca exista un acord de suspendare a procedurii de executare silita inca din 2022.

 

Pana aici, totul snur! Zic, hai sa fundamentam!

Din toate acestea ce intelegem? Ca de fapt creanta exista? Ca de fapt creanta a fost stinsa? A fost suspendata? Raspunsul putea sau poate fi foarte simplu. Da sau nu!
Dar prestigiul? Dar UAT sau primarul? De ce nu se spune cu subiect si predicat ceea ce incerca EXPERT CONTRACTING SRL sa ne lamureaca? Ca pana la urma este un Comunicat Primăria Comunei Răstolița. Sau nu?
De fapt, EXPERT CONTRACTING SRL nu a zis nimic. A incercat ceva printr-un comunicat si noi ar trebui sa credem ca tot ce zboara sa mananca.

Dar zic, totusi hai sa scoatem o carte funciara sa vedem noi negru pe alb cum sta treaba.

Si ce vedem! Va rugam sa luati aer!

In data de 03/05/2023 prin hotarare judecatoreasca nr. 1313, din 28/07/2022 emis de Judecatoria Reghin; dos. exec. nr. 170/2022, se noteaza urmarirea imobilului, creditor urmaritor: ASTOR COM SRL, pentru suma de: 193.502,21 lei + cheltuieli de executare si alte obligatii de plata incuviintate de instanta.

De aici intelegem ca urmeaza o noua procedura de scoatere la licitatie a sediului administrativ al UAT Rastolita!

Vom reveni pe marginea acestui subiect intr-un articol urmator.

Reamintim faptul ca actualul primar al comunei este Lirca Marius Ioan, din partea PSD, iar la alegerile din 2020 a primit girul de la 410 consateni.

118862155 2835763736643453 2372836657165185608 n
Sursa foto: Marius Lirca @ Facebook

Totusi, asteptam o reactie oficiala al primarului in functie, iar daca aceasta nu va veni pana saptamana viitoare, vom solicita mai multe informatii si inclusiv ne vom deplasa in comuna pentru al vedea cu ochii nostri pe acest brav primar in functie, dar vom si ascultam vocea cetateniilor care l-au votat si l-au girat si care, surprinzator, ne roaga sa scoate la suprafata toate datoriile comunei pentru ca ei nici nu aveau habar de ele.

Vom reveni (si) cu (alte) detalii. Weekend placut Rastolita!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button