de-1-decembrie,-o-coroana-de-flori-a-fost-trimisa-din-odessa-la-tg.mures

De 1 Decembrie, o coroană de flori a fost trimisă din Odessa la Tg.Mureș

În semn de omagiu adus eroilor, respect pentru trecut, onoare pentru prezent şi speranţă pentru viitor, o coroană de flori a sosit ieri tocmai din Ucraina la Tg.Mureș. Ea a fost trimisă... Citeste mai mult »
dan-vasile-dumitru,-mesaj-de-ziua-nationala-a-romaniei

Dan Vasile Dumitru, mesaj de Ziua Națională a României

Cu prilejul Zilei Naționale a Românei, primarul comunei Ibănești, Dan Vasile Dumitru a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, prilej să amintească de eroii care i-a dat comuna Ibănești de-a... Citeste mai mult »
lucretia-cadar:-„sa-fim-mai-buni,-mai-corecti-mai-inimosi,-mai-uniti-si-mai-mandri-de-natiunea-si-de-tara-noastra”

Lucreția Cadar: „Să fim mai buni, mai corecți mai inimoși, mai uniți și mai mândri de națiunea și de țara noastră”

Ziua Națională a fost mereu marcată cum se cuvine la Deda. Anul 2020 face excepție datorită pandemiei, lucru care nu știrbește cu nimic gândurile celor aflați în fruntea comunei etalon a Văii... Citeste mai mult »
mark-endre:-„o-tara-si-cetatenii-ei-pot-fi-puternici-atunci-cand-exista-unitate-si-consens”

Márk Endre: „O țară și cetățenii ei pot fi puternici atunci când există unitate și consens”

Márk Endre, primarul municipiului Reghin a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Naționale, prilej să sublinieze faptul că multiculturalitatea și moștenirea istorică pot contribui la un viitor comun.... Citeste mai mult »
1-decembrie,-ziua-nationala-a-romaniei

1 Decembrie, Ziua Naţională a României

La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români! Astăzi este Ziua Naţională a României, se împlinesc 102 ani de când Marea Adunare de la Alba Iulia a votat Unirea Transilvaniei cu... Citeste mai mult »
1-decembrie-se-va-sarbatori-si-la-cimitirul-valea-uzului

1 Decembrie se va sărbători și la cimitirul Valea Uzului

Asociația „Calea Neamului” va participa, mâine, la Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului, la o ceremonie religioasă organizată cu prilejul Zilei Naționale a României . Orice român este binevenit la această acțiune,... Citeste mai mult »
realitatea-plus-–-impreuna-suntem-romania!

Realitatea PLUS – Împreună suntem România!

Împreună suntem România! The post Realitatea PLUS – Împreună suntem România! appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Realitatea PLUS – Împreună suntem România! Credit autor: Realitatea... Citeste mai mult »
10.000-de-politisti-vor-fi-prezenti-zilnic,-in-strada,-pe-perioada-minivacantei-de-1-decembrie

10.000 de poliţişti vor fi prezenţi zilnic, în stradă, pe perioada minivacanţei de 1 Decembrie

Circa 10.000 de poliţişti vor acţiona zilnic, în stradă, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, fluidizarea traficului rutier şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, precum... Citeste mai mult »
ah,-ce-bucurie!-de-1-decembrie,-cu-corul-de-copii-radio

Ah, ce bucurie! De 1 Decembrie, cu Corul de Copii Radio

Ah, ce bucurie!, cel mai recent album al Corului de Copii Radio, apărut la Editura Casa Radio, va fi lansat la 1 Decembrie, odată cu difuzarea sa la postul Radio România Muzical,... Citeste mai mult »
ceremonie-restransa-de-ziua-nationala-a-romaniei,-in-targu-mures,-fara-participarea-publicului

Ceremonie restrânsă de Ziua Națională a României, în Târgu Mureș, fără participarea publicului

Ceremonia dedicată Zilei Naționale a României se va desfășura fără prezența publicului The post Ceremonie restrânsă de Ziua Națională a României, în Târgu Mureș, fără participarea publicului appeared first on Realitatea de... Citeste mai mult »