30.000-de-turisti-sunt-asteptati-pe-litoral-in-minivacanta-de-paste-si-1-mai

30.000 de turiști sunt așteptați pe litoral în minivacanța de Paște și 1 Mai

Circa 30.000 de turiști sunt așteptați să sosească pe litoral în minivacanța de Paște și 1 Mai. Ei trebuie să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2. În această perioadă circulația... Citeste mai mult »
peste-80.000-de-locuri-de-cazare-din-tara,-pregatite-de-paste-pentru-turisti

Peste 80.000 de locuri de cazare din ţară, pregătite de Paşte pentru turişti

Proprietarii unităţilor de cazare clasificate din turismul românesc au pregătit mai mult de 80.000 de locuri dintre cele peste 500.000 de locuri din România pentru turiştii care şi-au propus să petreacă zilele... Citeste mai mult »
romania-se-afla-pe-o-panta-descrescatoare-a-valului-trei-al-pandemiei-de-covid-19,-sustine-premierul-florin-citu

România se află pe o pantă descrescătoare a valului trei al pandemiei de COVID-19, susține premierul Florin Cîțu

Cu toate acestea, regulile trebuie respectate în continuare, a subliniat șeful Executivului, cu atât mai mult cu cât urmează minivacanța prilejuită de 1 mai să Sărbătorile Pascale: Nu s-a schimbat nimic, avem... Citeste mai mult »
cfr-calatori-suplimenteaza-numarul-de-trenuri-pentru-minivacanta-de-1-mai-si-pasti

CFR Călători suplimentează numărul de trenuri pentru minivacanţa de 1 Mai şi Paşti

CFR Călători va suplimenta, în perioada 30 aprilie – 4 mai, numărul trenurilor către cele mai solicitate destinaţii cu ocazia minivacanţei de 1 Mai şi Paşti. Vor fi asigurate legături suplimentare cu... Citeste mai mult »
1-mai-este-sarbatorit-altfel,-astazi-in-plina-criza-covid-19

1 Mai este sărbătorit altfel, astăzi în plină criză Covid 19

Autorităţile se tem să nu crească abrupt numărul de cazuri şi au mobilizat toate efectivele Ministerului de Interne să verifice respectarea regulilor de distanţare socială. Aşa că ziua de astăzi este fără... Citeste mai mult »
garda-de-mediu-nu-face-controale-de-1-mai

Garda de Mediu nu face controale de 1 Mai

Contrar obiceiurilor din ultimii ani când Garda de Mediu organiza ample acțiuni de control, în întreaga perioadă de 1 Mai, pentru a verifica dacă se respectă locurile și regulile de organizare a... Citeste mai mult »
video.-1-mai,-vama-veche,-in-carantina!-un-dj-transmite-live-pentru-cei-aflati-acasa

VIDEO. 1 mai, Vama Veche, în carantină! Un DJ transmite live pentru cei aflați acasă

Un DJ a vrut să le facă o bucurie oamenilor aflați acasă și a dat o petrecere de unul singur pe plajă. Acesta a început petrecerea încă de la răsăritul soarelui. DJ-ul... Citeste mai mult »
muresenii,-indemnati-sa-ramana-in-case-de-1-mai

Mureșenii, îndemnați să rămână în case de 1 Mai

Peste 770 de polițiști mureșeni vor fi în stradă în acest week-end alături de jandarmi, polițiști locali și militari, pentru a se asigura de respectarea Ordonanțelor Militare dar și pentru a preveni... Citeste mai mult »
36.000-de-forte-de-ordine-vor-actiona-in-minivacanta-de-1-mai

36.000 de forțe de ordine vor acționa în minivacanța de 1 mai

Ministerul Afacerilor Interne anunţă intensificarea controalelor şi suplimentarea efectivelor de ordine publică la nivelul întregii ţări, în special în zonele şi pe traseele care sunt, în mod tradiţional, aglomerate cu ocazia zilelelor... Citeste mai mult »
info.-o-companie-low-cost-anunta-noi-reguli-de-zbor-din-1-mai!

INFO. O companie low-cost anunță NOI reguli de zbor din 1 mai!

Operatorul aerian Wizz Air a anunţat, conform unui comunicat, că începând cu 1 mai va introduce măsuri adiţionale de igienă pentru a asigura sănătatea şi binele clienţilor şi echipajelor. Ca parte a... Citeste mai mult »