1-mai-este-sarbatorit-altfel,-astazi-in-plina-criza-covid-19

1 Mai este sărbătorit altfel, astăzi în plină criză Covid 19

Autorităţile se tem să nu crească abrupt numărul de cazuri şi au mobilizat toate efectivele Ministerului de Interne să verifice respectarea regulilor de distanţare socială. Aşa că ziua de astăzi este fără... Citeste mai mult »
garda-de-mediu-nu-face-controale-de-1-mai

Garda de Mediu nu face controale de 1 Mai

Contrar obiceiurilor din ultimii ani când Garda de Mediu organiza ample acțiuni de control, în întreaga perioadă de 1 Mai, pentru a verifica dacă se respectă locurile și regulile de organizare a... Citeste mai mult »
video.-1-mai,-vama-veche,-in-carantina!-un-dj-transmite-live-pentru-cei-aflati-acasa

VIDEO. 1 mai, Vama Veche, în carantină! Un DJ transmite live pentru cei aflați acasă

Un DJ a vrut să le facă o bucurie oamenilor aflați acasă și a dat o petrecere de unul singur pe plajă. Acesta a început petrecerea încă de la răsăritul soarelui. DJ-ul... Citeste mai mult »
muresenii,-indemnati-sa-ramana-in-case-de-1-mai

Mureșenii, îndemnați să rămână în case de 1 Mai

Peste 770 de polițiști mureșeni vor fi în stradă în acest week-end alături de jandarmi, polițiști locali și militari, pentru a se asigura de respectarea Ordonanțelor Militare dar și pentru a preveni... Citeste mai mult »
36.000-de-forte-de-ordine-vor-actiona-in-minivacanta-de-1-mai

36.000 de forțe de ordine vor acționa în minivacanța de 1 mai

Ministerul Afacerilor Interne anunţă intensificarea controalelor şi suplimentarea efectivelor de ordine publică la nivelul întregii ţări, în special în zonele şi pe traseele care sunt, în mod tradiţional, aglomerate cu ocazia zilelelor... Citeste mai mult »
info.-o-companie-low-cost-anunta-noi-reguli-de-zbor-din-1-mai!

INFO. O companie low-cost anunță NOI reguli de zbor din 1 mai!

Operatorul aerian Wizz Air a anunţat, conform unui comunicat, că începând cu 1 mai va introduce măsuri adiţionale de igienă pentru a asigura sănătatea şi binele clienţilor şi echipajelor. Ca parte a... Citeste mai mult »
atentia-specialistilor-se-indreapta-acum-spre-ziua-de-1-mai,-moment-care-va-aduce-mai-multe-zile-libere-la-rind

Atenţia specialiştilor se îndreaptă acum spre ziua de 1 Mai, moment care va aduce mai multe zile libere la rînd

 Autorităţile se tem că ar putea însemna pentru oameni şi un moment de relaxare prematură. Ministrul Sănătăţii a spus deja că această perioadă trebuie gestionată foarte bine pentru a preveni apariţia unor... Citeste mai mult »
1-mai-caritabil-online,-la-targu-mures

1 Mai caritabil online, la Târgu Mureș

DemersulAsociației „Divers” își dorește să aducă mureșenii mai aproape în această perioadă. Evenimentul va avea loc pe Facebook sub forma unui videoclip de o oră în care diverși artiști mureșeni vor cânta,... Citeste mai mult »