mures,-in-top-3-la-valoarea-platita-pentru-ajutor-social

Mureș, în top 3 la valoarea plătită pentru ajutor social

Numărul beneficiarilor de ajutor social a fost, în luna aprilie, de 169.690, în scădere cu 2.467 persoane faţă de luna precedentă, conform datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială... Citeste mai mult »
accident-cu-5-victime-in-satul-bujor

Accident cu 5 victime în satul Bujor

Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiștii au fost sesizați să intervină la un accident rutier produs în comuna Miheșu de Câmpie, la intersecția DJ 151 cu DN 16. Deplasați la fața locului,... Citeste mai mult »
parteneriat-intre-umfst-„george-emil-palade”-din-targu-mures-si-universitatea-de-arhitectura-si-urbanism-„ion-mincu”-din-bucuresti

Parteneriat între UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București au semnat miercuri, 9 iunie 2021, la București, un... Citeste mai mult »
noaptea-muzeelor-2021-la-targu-mures

Noaptea Muzeelor 2021 la Târgu Mureș

Un maraton muzeal de excepție va avea loc în acest weekend, în care se îmbină programul cu publicul vizitator, în peste 20 locații din Târgu Mureș și împrejurimi, cu programul digital care... Citeste mai mult »
accident-pe-autostrada-la-chetani

Accident pe autostradă la Chețani

In această dimineață, în jurul orei 05:00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru a asigura masurile specifice de prevenirea și stingerea incendiilor în cazul producerii unui accident rutier la ieșirea... Citeste mai mult »
investitii-de-aproape-100-milioane-euro-in-turismul-romanesc-in-urmatorii-doi-ani

Investiţii de aproape 100 milioane euro în turismul românesc în urmatorii doi ani

Fundaţia Pro Economica Alapítvány va investi în următoarea perioadă circa 44 de milioane de euro, fonduri nerambursabile, în mai multe proiecte turistice din Transilvania, potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES. “Regiunea este... Citeste mai mult »
zilele-filmului-maghiar-la-targu-mures

Zilele filmului maghiar la Târgu Mureș

Zilele Filmului Maghiar la Tîrgu Mureș, ediția a X-a, revine între 14-20 iunie la Cinema Arta, Teatrul de Vară și Camera K’ARTE. Evenimentul, ajuns la o bornă aniversară, propune publicului tîrgumureșean o... Citeste mai mult »
irum-reghin,-impreuna-cu-firma-mama-maviprod,-lanseaza-o-gama-noua-de-utilaje

IRUM Reghin, împreună cu firma mamă Maviprod, lansează o gamă nouă de utilaje

Cel mai important producător de utilaje agricole și forestiere din regiune, IRUM Reghin, împreună cu firma mamă Maviprod, lansează o gamă nouă de utilaje sub marca PSU. Este vorba de motocultoare realizate... Citeste mai mult »
centrul-de-zi-„rozmarin”-–-o-sansa-pentru-copiii-proveniti-din-familii-defavorizate,-fara-posibilitati-materiale,-care-nu-au-fost-cuprinsi-in-sistemul-de-invatamant

Centrul de Zi „Rozmarin” – o șansă pentru copiii proveniți din familii defavorizate, fără posibilități materiale, care nu au fost cuprinși în sistemul de învățământ

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș, prin Serviciul Social Centrul de Zi Rozmarin, vine în sprijinul preșcolarilor și școlarilor, cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani aflați în situație de risc... Citeste mai mult »
programul-de-bunastare-digitala-dezvoltat-de-guvernul-ungariei-s-a-extins-in-judetele-mures,-harghita-si-covasna

Programul de Bunăstare Digitală dezvoltat de Guvernul Ungariei s-a extins în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna

Programul de Bunăstare Digitală (DJP) implementat de Guvernul Ungariei din anul 2015 s-a extins, începând de joi, şi în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, prin deschiderea unui birou regional la Târgu Mureş,... Citeste mai mult »