tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-granturile-de-finantare

Tot ce trebuie să știi despre granturile de finanțare

Ministerul Economiei a publicat o serie de întrebări și răspunsuri pentru antreprenorii care au depus cereri pentru granturile de finanțare. De curând, ministerul a publicat și situația la zi a granturilor. Măsura... Citeste mai mult »
se-extinde-domeniul-schiabil-al-judetului-harghita

Se extinde domeniul schiabil al județului Harghita

În data de 14 ianuarie a avut loc o conferință de presă, la Băile Homorod, cu scopul de a prezenta o inițiativă unică la nivelul județului rezultată din asocierea a șase pârtii... Citeste mai mult »
spectacolul-”niste-fete”,-intr-o-reprezentatie-hibrid-cu-public-si-live-streaming-la-teatrul-national-targu-mures

Spectacolul ”Nişte fete”, într-o reprezentaţie hibrid cu public şi live streaming la Teatrul Naţional Târgu Mureş

Compania ”Liviu Rebreanu” a Teatrului Naţional Târgu Mureş a anunţat, joi, că spectacolul ”Nişte fete” de Neil LaBute, în regia Laurei Moldovan, va fi prima reprezentaţie cu public din acest an şi, date fiind... Citeste mai mult »
sondaj:-cum-ti-ai-dori-sa-arate-orasul-targu-mures?

Sondaj: Cum ți-ai dori să arate orașul Târgu Mureș?

Târgumureșeni sunt invitați să participe la identificarea problemelor care apar în zonele construite protejate ale Municipiului Târgu Mureș, printr-un chestionar sociologic disponibil în perioada 12.01.2021-03.02.2021.Chestionarul reprezintă un prim pas în ceea ce... Citeste mai mult »
protejeaza-ti-conductele-de-apa-iarna-aceasta

Protejează-ți conductele de apă iarna aceasta

Compania AQUASERV s-a pregătit pentru perioada de iarnă prin curăţarea tuturor gurilor de scurgere a apelor pluviale aria de operare, însă pentru asigurarea colectării corespunzătoare a apei rezultate din topirea zăpezii este... Citeste mai mult »
peste-4400-de-elevi-fara-acces-la-internet;-aproape-3.600-nu-pot-avea-mediile-incheiate

Peste 4.400 de elevi fără acces la internet; aproape 3.600 nu pot avea mediile încheiate

Unui număr de circa 3.600 de elevi din totalul de 66.300 din judeţul Mureş, din ciclurile primar, gimnazial, profesional, liceal şi postliceal, nu li se pot încheia mediile, iar 4.446 de copii... Citeste mai mult »
romania-este-a-treia-cea-mai-buna-destinatie-din-lume-pentru-telemunca

România este a treia cea mai bună destinaţie din lume pentru telemuncă

România ocupă locul al treilea în clasamentul celor mai potrivite ţări pentru munca de la distanţă, conform topului Digital Nomad Index al companiei Circleloop.  Costul scăzut al vieţii şi cel al internetului... Citeste mai mult »
doi-tineri-au-transformat-in-pensiune-o-casa-veche-dintr-un-sat-de-doar-30-de-oameni-de-langa-sighisoara

Doi tineri au transformat în pensiune o casă veche dintr-un sat de doar 30 de oameni de lângă Sighişoara

Andreea şi Radu Mol­dovan, doi tineri care au crescut la oraş, în Sighişoara, au investit într-o casă veche de mai bine de 70 de ani, cumpărată în Şa­par­toc din judeţul Mureş, un... Citeste mai mult »
un-fond-european-i-ar-putea-despagubi-pe-cei-afectati-de-intreruperea-curentului-in-transilvania

Un fond european i-ar putea despăgubi pe cei afectați de întreruperea curentului în Transilvania

inistrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat la „Digi24” că investigația privind incidentul ce a afectat alimentarea cu energie electrică a mai multor județe din nord-vestul României continuă, iar despăgubirea celor afectați trebuie făcută... Citeste mai mult »
cum-sa-iti-deschizi-o-afacere-de-succes-la-sat

Cum să îți deschizi o afacere de succes la sat

Dacă locuiești la sat și ai o suprafață de teren la dispoziție, ar fi păcat să nu îți deschizi o afacere, mai ales că Uniunea Europeană impulsionează astfel de businessuri în mediul... Citeste mai mult »