obiective-turistice-in-maramures-–-ce-locuri-poti-vizita-in-nordul-tarii

Obiective turistice în Maramureș – ce locuri poți vizita în nordul țării

Zona Maramureșului are un farmec aparte. Aici găsești obiective turistice impresionante, tradiții și experiențe pe care merită să le încerci cel puțin o dată în viață. Descoperă lista cu cele mai frumoase... Citeste mai mult »
iubesti-animalele?-deschide-o-pensiune-pentru-caini-si-pisici

Iubești animalele? Deschide o pensiune pentru câini și pisici

Daca iubesti animalele si ai bani pusi deoparte, avem o afacere simpla si placuta pentru tine: pensiune pentru caini si pisici, un loc unde sunt ingrijite, unde beneficiaza de cele mai bune... Citeste mai mult »
sovata,-„statiunea-miracolelor“-pentru-cuplurile-infertile…

Sovata, „staţiunea miracolelor“ pentru cuplurile infertile…

Datorită proprietăţilor curative ale apelor sărate şi ale nămolurilor extrase din lacurile sărate din zona Sovata, staţiunea a devenit o destinaţie recomandată în tratarea afecţiunilor ginecologice şi reumatismale.  Tratamentele în staţiunea Balneoclimatică... Citeste mai mult »
idei-de-afaceri-care-pot-fi-pornite-pe-timp-de-criza

Idei de afaceri care pot fi pornite pe timp de criză

Exista idei de afaceri care o duc neasteptat de bine pe timp de criza. De aceea, ne-am gandit sa iti oferim cateva sugestii cu privire la astfel de initiative care pot lua... Citeste mai mult »
cazari-inedite-in-romania:-top-cinci-casute-in-copac

Cazări inedite în România: TOP CINCI căsuțe în copac

Venirea primăverii și vremea frumoasă de afară ne duc iremediabil cu gândul la o vacanță. Însă, pentru că pandemia nu a dispărut din viețile noastre, iar Europa se confruntă cu diferite valuri... Citeste mai mult »
idei-de-afaceri-mici-si-profitabile

Idei de afaceri mici și profitabile

Visul oricarui antreprenor este sa isi deschida propria afacere, care sa ii functioneze perfect. Ei bine, pana sa ajunga acolo, orice tanar care isi doreste sa cunoasca succesul, trebuie sa invete sa... Citeste mai mult »
top-cinci-cele-mai-bune-locuri-de-glamping-din-romania

Top CINCI cele mai bune locuri de glamping din România

Pandemia și nevoia de distanțare de gălăgia urbană i-au îndemnat pe cei mai mulți să caute locuri izolate pentru vacanțe. Pentru că europenii nu au primit turiștii români fără îndeplinirea anumitor condiții,... Citeste mai mult »
oficial.-noua-conducere-de-la-spitalul-clinic-judetean-de-urgenta-targu-mures

Oficial. Noua conducere de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

După ce mandatul managerului Claudiu Puiac a expirat în martie, Vlad Voiculescu, a numit la conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș pe Mariana Cernat, care ocupa funcția de contabil... Citeste mai mult »
incendiu-pe-strada-lacramioarei-din-targu-mures

Incendiu pe strada Lăcrămioarei din Târgu Mureș

Pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Targu Mures au intervenit sambata dimineata pentru stingerea unui incendiu la o anexa gospodareasca in municipiul Targu Mures, pe str. Lacramioarei. Incendiul se manifesta generalizat... Citeste mai mult »
incendiu-la-un-apartament-pe-strada-rodnei-din-reghin

Incendiu la un apartament pe strada Rodnei din Reghin

Ieri, 08 aprilie, în jurul orei 21:30, pompierii mureșeni au fost solicitați și au intervenit la un incendiu de apartament în municipiul Reghin, strada Rodnei.Au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul... Citeste mai mult »