15-martie-–-ziua-mondiala-a-drepturilor-consumatorilor

15 martie – Ziua mondială a drepturilor consumatorilor

În 1962, pe 15 martie, John Fitzgerald Kennedy, atunci preşedinte al Statelor Unite ale Americii, susţinea în Congres existenţa a patru drepturi fundamentale ale consumatorilor: dreptul la securitate, la informare, dreptul de... Citeste mai mult »
camera-deputatilor-a-respins-propunerea-ca-ziua-de-15-martie-sa-fie-sarbatoarea-oficiala-a-maghiarilor-din-romania

Camera Deputaţilor a respins propunerea ca ziua de 15 martie să fie sărbătoarea oficială a maghiarilor din România

Camera Deputaţilor a respins miercuri, cu o largă majoritate, o iniţiativă legislativă a UDMR potrivit căreia ziua de 15 martie ar fi devenit sărbătoarea oficială a comunităţii maghiare din România. Potrivit acestui... Citeste mai mult »
azi decizie privind toate evenimentele din 15 martie

AZI. Decizie privind TOATE evenimentele din 15 martie!

Au fost anulate evenimentele publice de comemorare a Revoluției Pașoptiste programate pentru duminică, 15 martie, ca urmare a măsurilor împotriva răspândirii COVID-19, potrivit unui comunicat de presă UDMR. “Din cauza epidemiei de... Citeste mai mult »
primarul orasului targu secuiesc trebuie sa achite amenda aplicata din cauza arborarii steagurilor rosu alb verde pe 15 martie

Primarul oraşului Târgu Secuiesc trebuie să achite amenda aplicată din cauza arborării steagurilor roşu-alb-verde, pe 15 Martie

Tribunalul Covasna a respins, ieri, printr-o sentinţă definitivă cererea primarului privind anularea procesului verbal de aplicare a amenzii din 14 martie 2018, şi a admis sentinţa pronunanţă în prima instanţă, potrivit căreia... Citeste mai mult »