certificatul-digital-de-vaccinare-va-consemna-si-a-treia-doza

Certificatul digital de vaccinare va consemna și a treia doză

Cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID este consemnată în certificatul verde digital, iar persoanele care s-au imunizat cu aşa-numita doză booster pot descărca un nou document de pe platforma naţională. Autorităţile... Citeste mai mult »
de-azi-incepe-vaccinarea-cu-doza-3!-se-poate-face-in-acelasi-timp-cu-vaccinul-antigripal?

DE AZI începe vaccinarea cu doza 3! Se poate face în acelasi timp cu vaccinul antigripal?

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) anunţă că a început programarea în platformă pentru doza a treia de vaccin, persoanele trebuind să îndeplinească două condiţii: să aibă... Citeste mai mult »
oficial.-rapelul-se-va-efectua-numai-cu-vaccin-pe-baza-de-arn-mesager!-data-de-la-care-se-poate-face-a-treia-doza

OFICIAL. Rapelul se va efectua numai cu vaccin pe bază de ARN mesager! Data de la care se poate face a treia doză

Administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti COVID-19 va începe în România săptămâna viitoare, marţi, în condiţiile în care evoluţia epidemiologică este severă. Este decizia luată în unanimitate în şedinţa Comitetului... Citeste mai mult »
valeriu-gheorghita:-„vrem-sa-incepem-mai-devreme-vaccinarea-cu-cea-de-a-treia-doza”

Valeriu Gheorghiță: „Vrem să începem mai devreme vaccinarea cu cea de-a treia doză”

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat că autoritățile ar putea devansa termenul pentru începerea vaccinării cu doza a treia. Dacă termenul anunțat inițial era începutul lunii octombrie, acum Gheorghiță a... Citeste mai mult »
romania-ar-putea-incepe-in-luna-octombrie-campania-de-vaccinare-cu-a-treia-doza-de-ser-anti-covid-–-a-declarat-seful-comitetului-national-de-vaccinare,-valeriu-gheorghita

România ar putea începe în luna octombrie campania de vaccinare cu a treia doză de ser anti-COVID – a declarat şeful Comitetului Naţional de Vaccinare, Valeriu Gheorghiţă

El a declarat la un post de televiziune că autorităţile române aşteaptă mai întâi recomandarea Agenţiei Europene a Medicamentului în acest sens. Valeriu Gheorghiţă a menţionat că a treia doză nu va... Citeste mai mult »
in-premiera.-o-tara-ofera-o-a-treia-doza-de-vaccin-anti-covid!

ÎN PREMIERĂ. O țară oferă o A TREIA doză de vaccin anti-COVID!

În încercarea de a împiedica răspândirea variantei Delta a Coronavirus, Israelul va începe să ofere de săptămâna viitoare o a treia doză a vaccinului Pfizer / Biontech COVID-19 persoanelor peste 60 de... Citeste mai mult »