noi-lucrari-executate-de-administratia-bazinala-de-apa-mures

Noi lucrări executate de Administraţia Bazinală de Apă Mureș

9 septembrie 2020: Barajul de Priză nr. 2 Târgu-Mureș „Barajul de Priză nr. 2 Târgu-Mureș, este situat pe râul Mureș în Municipiul Târgu-Mureș și asigură alimentarea cu apă industrială pentru: Azomureș, Romgaz, Serele Primăriei... Citeste mai mult »
aba-mures-a-trimis-echipament-pentru-curatarea-litoralului-de-alge

ABA Mureș a trimis echipament pentru curățarea litoralului de alge

La solicitarea colegilor de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral, structura mureșeană a detașat un utilaj special care să îi sprijine pe aceștia în eforturile de curățare și întreținere a plajelor. În... Citeste mai mult »
aba mures angajeaza

ABA Mureș angajează

Administrația Națională Apele Române Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante pe perioadă nedeterminată de director Sistem de Gospodărire a Apelor în Mureș și în Arad,... Citeste mai mult »
aba mures angajeaza

ABA Mureș angajează

Administrația Națională „Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului vacant pe perioadă nedeterminată de șef Laborator Calitatea Apelor, anunță Monitorul Oficial. Pentru a putea participa la... Citeste mai mult »
aba mures angajeaza inginer

ABA Mureș angajează inginer

Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului vacant pe perioadă nedeterminată de inginer la compartimentul Unitatea de Implementare a Proiectelor, anunță Monitorul Oficial. Pentru a putea participa la concurs,... Citeste mai mult »
aba mures angajeaza inginer

ABA Mureș angajează inginer

Administrația Națională Apele Române, Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului vacant pe perioadă nedeterminată de inginer la compartimentul RTDME al ABA Mureș, anunță Monitorul Oficial. Pentru a putea... Citeste mai mult »