”pretuieste-apa!”,-transmit-specialistii-de-ziua-mondiala-a-apei

”Prețuiește apa!”, transmit specialiștii de Ziua Mondială a Apei

În fiecare an, pe 22 martie se sărbătorește Ziua Mondială a Apei, prilej pentru specialiști de a atrage atenția asupra importanței acestei resurse vitale pentru mapamond. Administraţia Bazinală de Apă Mureş celebrează... Citeste mai mult »
concursul-„descopera-apele-romaniei”,-la-final

Concursul „Descoperă apele României”, la final

Câștigătorii concursului național “Descoperă apele României”, ediția a II-a, au fost desemnați. Premiile au intrat în posesia tinerilor câștigători în preajma Sărbătorilor de Crăciun. „Descoperă apele României” este un proiect educațional-suport, pentru... Citeste mai mult »
aba-mures,-lucrari-de-prevenire-a-riscului-la-inundatie

ABA Mureș, lucrări de prevenire a riscului la inundație

Administrația Bazinală de Apă Mureș (ABA) a realizat în această toamnă, în perioada septembrie-noiembrie 2020, o serie de activități în cadrul Planului anual de prevenire a riscului la inundație. Lucrările au fost... Citeste mai mult »
directorul-sistemului-de-gospodarire-a-apelor-mures-a-fost-demis

Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureş a fost demis

Conducerea Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Mureş a dispus, miercuri, demiterea directorului Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureş (SGA), Ionuţ Cengher, ca urmare a declaraţiilor sale publice, a anunţat Administraţia Naţională ‘Apele... Citeste mai mult »
amenzi-de-circa-7-milioane-lei-aplicate-de-„apele-romane”-pentru-exploatarea-ilegala-a-agregatelor-minerale

Amenzi de circa 7 milioane lei aplicate de „Apele Române” pentru exploatarea ilegală a agregatelor minerale

În acțiunile de control curente, de la începutul anului și până în prezent, cei 150 de inspectori din cadrul Administrației Naționale ”Apele Române” și a celor 11 Administrații Bazinale de Apă (Apele... Citeste mai mult »
administratia-bazinala-de-apa-mures-se-implica-in-proiecte-educative-privind-protejarea-mediului

Administrația Bazinală de Apă Mureș se implică în proiecte educative privind protejarea mediului

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Mureș au transmis vineri, 25 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că între instituție și Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș există o colaborare,... Citeste mai mult »
noi-lucrari-executate-de-administratia-bazinala-de-apa-mures

Noi lucrări executate de Administraţia Bazinală de Apă Mureș

9 septembrie 2020: Barajul de Priză nr. 2 Târgu-Mureș „Barajul de Priză nr. 2 Târgu-Mureș, este situat pe râul Mureș în Municipiul Târgu-Mureș și asigură alimentarea cu apă industrială pentru: Azomureș, Romgaz, Serele Primăriei... Citeste mai mult »
aba-mures-a-trimis-echipament-pentru-curatarea-litoralului-de-alge

ABA Mureș a trimis echipament pentru curățarea litoralului de alge

La solicitarea colegilor de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral, structura mureșeană a detașat un utilaj special care să îi sprijine pe aceștia în eforturile de curățare și întreținere a plajelor. În... Citeste mai mult »
aba mures angajeaza

ABA Mureș angajează

Administrația Națională Apele Române Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante pe perioadă nedeterminată de director Sistem de Gospodărire a Apelor în Mureș și în Arad,... Citeste mai mult »
aba mures angajeaza

ABA Mureș angajează

Administrația Națională „Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului vacant pe perioadă nedeterminată de șef Laborator Calitatea Apelor, anunță Monitorul Oficial. Pentru a putea participa la... Citeste mai mult »