harghita:-doi-pui-de-urs-abandonati-de-mamele-lor,-plasati-la-centrul-de-reabilitare-de-la-balan

Harghita: Doi pui de urs abandonaţi de mamele lor, plasaţi la centrul de reabilitare de la Bălan

Doi pui de urs părăsiţi de mama lor au fost plasaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, la centrul de reabilitare de la Bălan, a informat azi Garda de Mediu Harghita pe pagina de... Citeste mai mult »
17 licee din harghita incluse in proiectul rose

17 licee din Harghita, incluse în proiectul ROSE

Un număr de 17 licee din harghita sunt incluse în proiectul naţional ROSE (Romania Secondary Education), ce vizează reducerea ratei de abandon şcolar şi îmbunătăţirea performanţei la bacalaureat, iar rezultatele au început... Citeste mai mult »
cateva sute de hectare de livezi si vita de vie sunt abandonate in judetul mures

Câteva sute de hectare de livezi și viță de vie sunt abandonate în județul Mureș

Cele mai multe livezi abandonate sunt de măr, iar proprietarii au renunțat pentru că plantațiile sunt vechi și nu mai dau randament. Proprietarii au mai multe variante, de la replantare până la... Citeste mai mult »
monica niculescu abandon in primul tur la nanchang

Monica Niculescu, abandon în primul tur la Nanchang

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu s-a retras, luni, de pe teren, la scorul de 1-6, 6-3, 4-1 pentru spaniola Larra Arruabarrena, în primul tur al turneului de la Nanchang, din China,... Citeste mai mult »
simona halep a abandonat in sferturi la toronto

Simona Halep a abandonat în sferturi la Toronto

Jucătoarea română a abandonat, sâmbătă dimineața, din motive medicale, în fața cehoaicei Mariei Bouzkova, în sferturile de finală ale turneului “Rogers Cup” de la Toronto, competiție dotată cu premii totalizând 2,8 milioane... Citeste mai mult »