umfst-organizeaza-cursuri-de-formare-profesionala-in-domenii-cheie

UMFST organizează cursuri de formare profesională în domenii cheie

Este vorba de o serie de cursuri care se adresează absolvenților de inginerie, drept sau economie. Cursurile organizate de UMFST sunt acreditate de Ministerul Educației și se întind pe o durată de... Citeste mai mult »
covasna:-timpul-de-asteptare-a-absolventilor-scolilor-de-soferi-pentru-sustinerea-probei-practice,-redus-la-o-luna

Covasna: Timpul de aşteptare a absolvenţilor şcolilor de şoferi pentru susţinerea probei practice, redus la o lună

Timpul de aşteptare a absolvenţilor şcolilor de şoferi pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere a scăzut considerabil în ultima lună, după ce mai mulţi poliţişti din ţară au... Citeste mai mult »
ierarhia-absolventilor-de-clasa-a-viii-a,-publicata-pe-site-ul-ministerului-educatiei

Ierarhia absolvenților de clasa a VIII-a, publicată pe site-ul Ministerului Educației

Ministerul Educației a publicat, joi, 15 iulie, ierarhia mediilor de admitere la liceu, la nivel județean, a absolvenților clasei a VIII-a care au susținut examenul de Evaluare Națională, pe baza codului individual... Citeste mai mult »
incepe-bacalaureatul!

Începe Bacalaureatul!

Peste 130.000 de absolvenţi de liceu, care s-au înscris pentru Bacalaureat, sunt aşteptaţi să susţină astăzi prima probă scrisă, respectiv la Limba şi Literatura Română. Ca şi anul trecut, din cauza epidemiei... Citeste mai mult »
harghita:-peste-2500-candidati-la-evaluarea-nationala

Harghita: Peste 2500 candidaţi la Evaluarea Naţională

Un număr de 2.594 de absolvenţi ai clasei a VIII-a din Harghita s-au înscris la Evaluarea Naţională, care începe mâine, 35 dintre aceştia urmând să susţină examenul în condiţii speciale. Conform Inspectoratului... Citeste mai mult »
ghid-pentru-absolventii-de-clasa-a-8-a

Ghid pentru absolvenții de clasa a 8-a

Ministerul Educaţiei a publicat, pe site-ul instituţiei, un ghid pentru absolvenţii de clasa a 8-a care vor susţine Evaluarea Naţională săptămâna viitoare. Documentul conţine informaţii despre condiţiile de examen, de natură organizatorică... Citeste mai mult »
trei-absolventi-din-harghita-participa-la-etapa-speciala-a-bacalaureatului

Trei absolvenţi din Harghita participă la etapa specială a Bacalaureatului

Ei beneficiază de această posibilitate întrucât la etapa normală a examenului doi s-au aflat în izolare la domiciliu, iar unul a fost internat în spital, a declarat, azi inspectorul şcolar general adjunct... Citeste mai mult »
peste-4000-de-absolventi-ai-clasei-a-viii-a-au-sustinut-prima-proba-din-cadrul-evaluarii-nationale-in-judetul-mures

Peste 4000 de absolvenți ai clasei a VIII-a au susținut prima probă din cadrul Evaluării Naționale în județul Mureș

Este vorba despre proba scrisă la Limba și literatura română. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Mureș, au fost prezenți 4.412 candidați, iar 338 nu s-au prezentat la examen. Niciunul dintre candidați nu a... Citeste mai mult »
a-inceput-bacalaureatul,-deocamdata-fara-absolventi

A început bacalaureatul, deocamdată fără absolvenți

În perioada 11-17 iunie se realizează echivalarea și recunoașterea nivelurilor de competență de către comisiile de Bacalaureat, care calculează mediile candidaţilor şi asigură echivalarea/recunoaşterea nivelurilor de competenţă la probele de profil. În... Citeste mai mult »
peste-3600-de-absolventi-din-mures-isi-iau-adio-de-la-liceu

Peste 3600 de absolvenți din Mureș își iau adio de la liceu

În premieră, Inspectoratul Școlar Județean Mureș organizează vineri, 29 mai 2020, începând cu ora 10.00, în curtea instituției, un moment festiv de celebrare a educației, în contextul măsurilor de siguranță impuse de... Citeste mai mult »