ierarhia-absolventilor-de-clasa-a-viii-a,-publicata-pe-site-ul-ministerului-educatiei

Ierarhia absolvenților de clasa a VIII-a, publicată pe site-ul Ministerului Educației

Ministerul Educației a publicat, joi, 15 iulie, ierarhia mediilor de admitere la liceu, la nivel județean, a absolvenților clasei a VIII-a care au susținut examenul de Evaluare Națională, pe baza codului individual... Citeste mai mult »
incepe-bacalaureatul!

Începe Bacalaureatul!

Peste 130.000 de absolvenţi de liceu, care s-au înscris pentru Bacalaureat, sunt aşteptaţi să susţină astăzi prima probă scrisă, respectiv la Limba şi Literatura Română. Ca şi anul trecut, din cauza epidemiei... Citeste mai mult »
harghita:-peste-2500-candidati-la-evaluarea-nationala

Harghita: Peste 2500 candidaţi la Evaluarea Naţională

Un număr de 2.594 de absolvenţi ai clasei a VIII-a din Harghita s-au înscris la Evaluarea Naţională, care începe mâine, 35 dintre aceştia urmând să susţină examenul în condiţii speciale. Conform Inspectoratului... Citeste mai mult »
ghid-pentru-absolventii-de-clasa-a-8-a

Ghid pentru absolvenții de clasa a 8-a

Ministerul Educaţiei a publicat, pe site-ul instituţiei, un ghid pentru absolvenţii de clasa a 8-a care vor susţine Evaluarea Naţională săptămâna viitoare. Documentul conţine informaţii despre condiţiile de examen, de natură organizatorică... Citeste mai mult »
trei-absolventi-din-harghita-participa-la-etapa-speciala-a-bacalaureatului

Trei absolvenţi din Harghita participă la etapa specială a Bacalaureatului

Ei beneficiază de această posibilitate întrucât la etapa normală a examenului doi s-au aflat în izolare la domiciliu, iar unul a fost internat în spital, a declarat, azi inspectorul şcolar general adjunct... Citeste mai mult »
peste-4000-de-absolventi-ai-clasei-a-viii-a-au-sustinut-prima-proba-din-cadrul-evaluarii-nationale-in-judetul-mures

Peste 4000 de absolvenți ai clasei a VIII-a au susținut prima probă din cadrul Evaluării Naționale în județul Mureș

Este vorba despre proba scrisă la Limba și literatura română. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Mureș, au fost prezenți 4.412 candidați, iar 338 nu s-au prezentat la examen. Niciunul dintre candidați nu a... Citeste mai mult »
a-inceput-bacalaureatul,-deocamdata-fara-absolventi

A început bacalaureatul, deocamdată fără absolvenți

În perioada 11-17 iunie se realizează echivalarea și recunoașterea nivelurilor de competență de către comisiile de Bacalaureat, care calculează mediile candidaţilor şi asigură echivalarea/recunoaşterea nivelurilor de competenţă la probele de profil. În... Citeste mai mult »
peste-3600-de-absolventi-din-mures-isi-iau-adio-de-la-liceu

Peste 3600 de absolvenți din Mureș își iau adio de la liceu

În premieră, Inspectoratul Școlar Județean Mureș organizează vineri, 29 mai 2020, începând cu ora 10.00, în curtea instituției, un moment festiv de celebrare a educației, în contextul măsurilor de siguranță impuse de... Citeste mai mult »
premiera:-3623-de-absolventi-sarbatoresc-online-terminarea-liceului

Premieră: 3623 de absolvenţi sărbătoresc online terminarea liceului

Inspectoratul Școlar Județean (IŞJ) Mureș organizează în ziua de vineri, 29 mai 2020, începând cu ora 10.00, în curtea instituției, un moment festiv de celebrare a educației. Evenimentul nu este deschis publicului,... Citeste mai mult »
sute de locuri de munca vacante a adus la brasov editia de primavara a targului de cariere

Sute de locuri de muncă vacante a adus la Braşov ediția de primăvară a Târgului de Cariere

Peste 30 de firme oferă joburi pentru tinerii absolvenţi sau pentru cei care vor sa îşi schimbe domeniul de activitate. PR-ul evenimentului, Stanca Potra: Angajatorii caută oameni cu experiență, dar unii spun ca... Citeste mai mult »