abuzurile-asupra-animalelor-vor-putea-fi-raportate-la-112!-politistii-vor-decide-plasarea-unui-animal-in-adapost

Abuzurile asupra animalelor vor putea fi raportate la 112! Polițiștii vor decide plasarea unui animal în adăpost

Sesizările privind abuzuri comise asupra animalelor vor putea fi făcute inclusiv prin apeluri la 112, polițiștii fiind cei care vor decide, în anumite situații, plasarea unui animal în adăpost și vor completa... Citeste mai mult »
oficial.-noul-numar-de-telefon-unic-pentru-cazurile-de-abuz-impotriva-copiilor!

OFICIAL. Noul număr de telefon unic pentru cazurile de abuz împotriva copiilor!

119 va fi noul număr de telefon unic la nivel național pentru cazurile de abuz împotriva copiilor, după ce Proiectul Național de Suport pentru Copii, în contextul Pandemiei de COVID-19, a fost... Citeste mai mult »
peste-800-de-sesizari-in-2020,-in-mures,-privind-abuzurile-asupra-copiilor

Peste 800 de sesizări în 2020, în Mureș, privind abuzurile asupra copiilor

Aproape jumătate dintre cazuri au fost semnalate prin Telefonul Copilului, un serviciu gratuit ce poate fi apelat 24 de ore din 24. Inclusiv un copil a sunat la acest număr de telefon... Citeste mai mult »
peste 1 000 de abuzuri asupra copiilor in mures in 2019

Peste 1.000 de abuzuri asupra copiilor, în Mureș în 2019

Aproape jumătate dintre acestea au fost sesizate prin Telefonul Copilului, arată datele centralizate de Direcția de Protecție a Copilului Mureș. Aproape 94% din totalul cazurilor de abuz semnalate au fost prin neglijare... Citeste mai mult »
avocatul copilului din verificari nu au reiesit abuzuri privind administrarea de sedative copiilor din centre rezidentiale

Avocatul Copilului: Din verificări nu au reieşit abuzuri privind administrarea de sedative copiilor din centre rezidenţiale

Avocatul Copilului, Ioan Gânfălean, a declarat că, din verificările efectuate la 14 case de tip rezidenţial, nu a reieşit că se fac abuzuri în sensul administrării de sedative copiilor fără dizabilităţi. Declarația... Citeste mai mult »
campanie privind consumul irational de antibiotice

Campanie privind consumul iraţional de antibiotice

Federaţia Asociaţiilor Studenţilor Farmacişti din România va organiza o campanie privind consumul iraţional de antibiotice. Acţiunea se va desfăşura săptămâna viitoare, atât în mediul online, cât şi în centrele universitare în care... Citeste mai mult »