o-femeie-din-brasov-s-a-accidentat-la-locul-de-munca

O femeie din Brașov s-a accidentat la locul de muncă

Polițiștii brașoveni au fost sesizați cu privire la faptul că, la o societate comercială, situată pe raza municipiului Brașov, a avut loc, ieri, un accident de muncă. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii... Citeste mai mult »
accident-de-munca-la-fagaras

Accident de muncă la Făgăraș

Un angajat al unei societăți comerciale din Făgăraș a fost transportat la spital, aseară, după ce a suferit un accident de muncă. Potrivit unui comunicat al IPJ Brașov, victima este un bărbat,... Citeste mai mult »
dosar-penal-pentru-nerespectarea-masurilor-de-siguranta-in-munca-la-brasov

Dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de siguranță în muncă la Brașov

Polițiștii brașoveni efectuează în prezent cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul nerespectării măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. Dosarul a fost întocmit după ce, ieri, polițiștii brașoveni au fost... Citeste mai mult »
accident-de-munca-la-brasov

Accident de muncă la Brașov

Polițiștii brașoveni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”... Citeste mai mult »
accident-de-munca-mortal,-la-codlea

Accident de muncă mortal, la Codlea

În această dimineață, în jurul orei 10.00, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 35 ani, care... Citeste mai mult »
accident de munca la o societate comerciala amplasata pe raza municipiului brasov

Accident de muncă la o societate comercială amplasată pe raza municipiului Brașov

Cu ocazia primelor verificări effectuate de polițiștii brașoveni aceștia au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 26 ani, a suferit vătămări la nivelul membrelor superioare și inferioare. Acesta a fost... Citeste mai mult »
accident de munca la brasov

Accident de muncă, la Brașov

Un bărbat a ajuns pe patul spitalului din cauza unui accident de muncă produs, în urmă cu puţin timp, în cartierul Tractorul din Braşov. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a... Citeste mai mult »
un tanar de 25 de ani a murit pe un santier din brasov

Un tânăr de 25 de ani a murit pe un șantier din Brașov

Accidentul de muncă s-a produs în jurul orei 14,00 pe un șantier situat DN1, între Ghimbav și Codlea, la Podul Bârsei. Tânărul, din Alexandria, a murit după ce un fir de electricitate... Citeste mai mult »
grav accident de munca la brasov

Grav accident de muncă la Brașov

Poliţiştii braşoveni efectuează cercetări într-un dosar penal deschis azi dimineaţa în cazul unui accident de muncă, după ce un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, în urma căderii de la... Citeste mai mult »
accident de munca la o fabrica din judetul brasov

Accident de muncă, la o fabrică din județul Brașov

Un braşovean a ajuns pe patul spitalului în urma unui accident de muncă produs, joi după-amiază, la o fabrică de pavele din localitatea Feldioara. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a... Citeste mai mult »