harghita:-26-de-accidente-de-munca-in-trimestrul-al-doilea

Harghita: 26 de accidente de muncă în trimestrul al doilea

În trimestrul II al anului 2021 au fost înregistrate 26 de accidente de muncă, dintre care două accidente mortale, un incident periculos şi 23 de evenimente urmate de incapacitatea temporară de muncă... Citeste mai mult »
un-muncitor-muresean,-in-stare-grava-dupa-surparea-unui-mal-de-pamant

Un muncitor mureșean, în stare gravă după surparea unui mal de pământ

Accidentul s-a produs în localitatea mureșeană Miercurea Nirajului. Potrivit unui comunicat al IPJ Mureș, un bărbat, de 32 de ani, din Târgu Mureş, în timp ce efectua lucrări de reparaţie la o... Citeste mai mult »
persoana-cazuta-de-pe-schela-in-localitatea-mureseana-herghelia

Persoană căzută de pe schelă în localitatea mureșeană Herghelia

Este vorba de un bărbat de 28 de ani care a căzut de la aproximativ 3 metri. La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș și de la... Citeste mai mult »
dosar-penal-pentru-producerea-unui-accident-de-munca-la-codlea

Dosar penal pentru producerea unui accident de muncă la Codlea

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal în cazul producerii unui accident de muncă pe raza municipiului Codlea, județul Brașov. Cu ocazia cercetărilor efectuate în cursul... Citeste mai mult »
accident-de-munca-in-judetul-brasov

Accident de muncă în județul Brașov

Polițiști din Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în... Citeste mai mult »
o-femeie-din-brasov-s-a-accidentat-la-locul-de-munca

O femeie din Brașov s-a accidentat la locul de muncă

Polițiștii brașoveni au fost sesizați cu privire la faptul că, la o societate comercială, situată pe raza municipiului Brașov, a avut loc, ieri, un accident de muncă. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii... Citeste mai mult »
accident-de-munca-la-fagaras

Accident de muncă la Făgăraș

Un angajat al unei societăți comerciale din Făgăraș a fost transportat la spital, aseară, după ce a suferit un accident de muncă. Potrivit unui comunicat al IPJ Brașov, victima este un bărbat,... Citeste mai mult »
dosar-penal-pentru-nerespectarea-masurilor-de-siguranta-in-munca-la-brasov

Dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de siguranță în muncă la Brașov

Polițiștii brașoveni efectuează în prezent cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul nerespectării măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. Dosarul a fost întocmit după ce, ieri, polițiștii brașoveni au fost... Citeste mai mult »
accident-de-munca-la-brasov

Accident de muncă la Brașov

Polițiștii brașoveni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”... Citeste mai mult »
accident-de-munca-mortal,-la-codlea

Accident de muncă mortal, la Codlea

În această dimineață, în jurul orei 10.00, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 35 ani, care... Citeste mai mult »