doua-persoane-din-mures-si-doua-din-prahova,-la-spital,-dupa-un-accident-rutier-pe-dn13-e60,-in-afara-localitatii-saschiz

Două persoane din Mureș și două din Prahova, la spital, după un accident rutier pe DN13 E60, în afara localității Saschiz

Patru persoane din județele Mureș și Prahova au ajuns luni dimineața la spital, The post Două persoane din Mureș și două din Prahova, la spital, după un accident rutier pe DN13 E60,... Citeste mai mult »
accident-grav-in-valeni,-pe-dn-13!-un-muresean-si-un-clujean-au-murit,-iar-alte-trei-persoane-sunt-ranite

Accident grav în Văleni, pe DN 13! Un mureșean și un clujean au murit, iar alte trei persoane sunt ranite

Accident extrem de grav pe DN 13 E 60, în  afara localității Vălenii, unde o autoutilitară The post Accident grav în Văleni, pe DN 13! Un mureșean și un clujean au murit,... Citeste mai mult »
foto:-accident-pe-dn-13,-in-mures!-un-barbat-din-caras-severin-si-o-femeie-din-hunedoara,-la-spital

FOTO: Accident pe DN 13, în Mureș! Un bărbat din Caraș-Severin și o femeie din Hunedoara, la spital

Un bărbat din Caraș-Severin și o femeie din Hunedoara au ajuns, joi, la spital, The post FOTO: Accident pe DN 13, în Mureș! Un bărbat din Caraș-Severin și o femeie din Hunedoara,... Citeste mai mult »
autoturism-rasturnat-intre-saschiz-si-vanatori!-cinci-persoane-implicate-in-accident.-care-este-starea-victimelor

Autoturism răsturnat între Saschiz și Vânători! Cinci persoane implicate în accident. Care este starea victimelor

Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier petrecut miercuri dimineața pe DN 13 E60 The post Autoturism răsturnat între Saschiz și Vânători! Cinci persoane implicate în accident. Care este starea victimelor... Citeste mai mult »