accident-in-pe-dn-15,-in-afara-localitatii-bogata!-un-autoturism-a-intrat-intr-un-stalp.-doua-persoane-au-fost-transportate-la-spital

Accident în pe DN 15, în afara localității Bogata! Un autoturism a intrat într-un stâlp. Două persoane au fost transportate la spital

Un autoturism s-a izbit de un stâlp, joi dimineața, pe DN15, în afara The post Accident în pe DN 15, în afara localității Bogata! Un autoturism a intrat într-un stâlp. Două persoane... Citeste mai mult »
barbat-din-bogata,-lovit-de-un-taximetru,-la-iesire-din-ludus

Bărbat din Bogata, lovit de un taximetru, la ieșire din Luduș

Un bărbat din localitatea Bogata a ajuns joi la spital, după ce a fost accidentat The post Bărbat din Bogata, lovit de un taximetru, la ieșire din Luduș appeared first on Realitatea... Citeste mai mult »
accident-grav,-pe-dn-15,-in-apropiere-de-deda

Accident grav, pe DN 15, în apropiere de Deda

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă seara, pe DN 15, în apropierea The post Accident grav, pe DN 15, în apropiere de Deda appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta... Citeste mai mult »
accident-rutier-pe-dn-15,-in-gornesti

Accident rutier pe DN 15, în Gornești

O femeie a ajuns la spital, după ce a fost implicată într-un accident rutier Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Accident rutier pe DN 15, în Gornești Credit autor: Realitatea De Mures. Citeste mai mult »