accident-pe-strada-gheorghe-doja,-cu-doua-victime!

Accident pe strada Gheorghe Doja, cu două victime!

La data de 5 decembrie 2021, pe strada Gheorghe Doja, din Târgu Mureș, a avut loc un accident rutier, cu victime. Au fost implicate două autoturisme conduse de o femeie, de 43... Citeste mai mult »
foto un autotren aproape s a urcat pe o masina la tirgu mures

FOTO. Un autotren aproape s-a urcat pe o mașină, la Tîrgu Mureș!

În această seară, în sensul giratoriu de la podul Mureș, intrarea în cartierul Unirii din Municipiul Tîrgu Mureș, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate în autotren... Citeste mai mult »
azi carambol cu 3 masini pe gh doja foto

AZI. Carambol cu 3 mașini pe Gh. Doja! FOTO

În această după-amiază, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Tîrgu Mureș, zona liceului de Chimie, a avut loc un accident de circulație în care trei autoturisme au intrat în coliziune. Accidentul s-ar... Citeste mai mult »
acum coliziune cu 3 masini la tirgu mures foto

ACUM. Coliziune cu 3 mașini la Tîrgu Mureș! FOTO

În urmă cu puțin timp, pe strada Gheorghe Marinescu din municipiul Tîrgu Mureș, zona UMFST, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. Din primele informații, două... Citeste mai mult »
acum coliziune cu 3 masini pe gh marinescu la tirgu mures foto

ACUM. Coliziune cu 3 mașini, pe Gh. Marinescu, la Tîrgu Mureș! FOTO

În urmă cu puțin timp, pe strada Gheorghe Marinescu din municipiul Tîrgu Mureș, zona UMFST, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. Din primele informații, două... Citeste mai mult »
azi un tanar se lupta pentru viata dupa ce soferul beat a spulberat tot in cale la tirgu mures

AZI. Un tânăr se luptă pentru viață, după ce șoferul BEAT a spulberat tot în cale, la Tîrgu Mureș!

Vă reamintim că, în această dimineață, pe strada Podeni din Municipiul Tîrgu Mureș, a avut loc un grav accident de circulație în care șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și... Citeste mai mult »
azi accident cu victima in stare grava la tirgu mures

AZI. Accident cu victimă în stare gravă, la Tîrgu Mureș!

În această dimineață, pe strada Podeni din Municipiul Tîrgu Mureș, a avut loc un grav accident de circulație în care șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu... Citeste mai mult »
foto la un pas de tragedie pe gh marinescu soferul a fugit

FOTO. La un pas de tragedie pe Gh. Marinescu! Șoferul a fugit

Un accident de circulație a avut loc ieri, pe strada Gh. Marinescu din Municipiul Tîrgu Mureș, în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență, în care șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra... Citeste mai mult »