foto:-accident-cu-doua-victime-pe-e60,-in-corunca

FOTO: Accident cu două victime pe E60, în Corunca

În această dimineață, în jurul orei 00.40, un accident rutier s-a produs pe raza localității Corunca, strada Principală (E60).”Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. În accident a fost... Citeste mai mult »
accident-cu-o-victima,-pe-dn-13-in-corunca!

Accident cu o victimă, pe DN 13 în Corunca!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină joi, 30 decembrie, în jurul orei 14.15, la un accident rutier care a avut loc pe strada Principală din Corunca,... Citeste mai mult »
accident-cu-doua-victime-in-corunca

Accident cu două victime în Corunca

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină duminică, 26 decembrie, în jurul orei 9.11, la un accident rutier care a avut loc pe E60, în comuna Corunca.... Citeste mai mult »
foto:-accident-grav-in-corunca!

FOTO: Accident grav în Corunca!

Pompierii militari mureșeni au fost solicitați să intervină miercuri, 14 aprilie, la un accident rutier în localitatea Corunca între un autoturism și un autotren. ”În autoturism exista o persoană de sex feminin... Citeste mai mult »
video foto accident intre doua masini si un autobuz langa corunca

VIDEO, FOTO: Accident între două mașini și un autobuz lângă Corunca!

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un autobuz a avut loc duminică, 15 martie, în jurul orei 15.13, la intrarea în comuna mureșeană Corunca. La fața locului... Citeste mai mult »