carambol-auto-cu-patru-masini-implicate,-in-reghin

Carambol auto cu patru mașini implicate, în Reghin

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină marți, 17 mai, în jurul orei 22.45, accident rutier produs pe strada Mihai Viteazu din municipiul Reghin. ”Au intervenit pentru asigurarea... Citeste mai mult »
barbat-calcat-de-un-autocamion-in-reghin

Bărbat călcat de un autocamion în Reghin

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină joi, 31 martie, în jurul orei 15.16, la un accident rutier care a avut loc pe strada Iernuțeni din municipiul Reghin.... Citeste mai mult »
accident-la-iesirea-din-reghin-spre-gurghiu!

Accident la ieșirea din Reghin spre Gurghiu!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină duminică, 16 ianuarie, în jurul orei 13.40, la un accident rutier care a avut loc la ieșirea din municipiul Reghin spre... Citeste mai mult »
masina-rasturnata-langa-reghin

Mașină răsturnată lângă Reghin

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reghin au fost solicitaţi să intervină sâmbătă, 10 iulie, să asigurile măsurile PSI în cazul unui autoturism răsturnat în afara părţii carosabile, pe E578, la... Citeste mai mult »
soferita rasturnata intre dedrad si reghin

Șoferiță răsturnată între Dedrad și Reghin

O conducătoare auto în vârstă de 54 de ani din judeţul Cluj în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia de mers Dedrad – Reghin, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare,... Citeste mai mult »
reghin femeie accidentata pe trecerea de pietoni

Reghin: Femeie accidentată pe trecerea de pietoni

O femeie în vârstă de 52 de ani, din comuna Aluniş, în timp ce conducea un autoturism a acroşat o femeie în vârstă de 54 de ani, din Reghin, care se afla... Citeste mai mult »