accident-cu-trei-victime-in-mihai-viteazu

Accident cu trei victime în Mihai Viteazu

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină miercuri, 18 august, la un accident rutier în localitatea Mihai Viteazu. ”În urma acidentului rutier în care două autoturisme s-au lovit... Citeste mai mult »
precizari-de-la-politie-despre-accidentul-mortal-din-zona-sighisoarei

Precizări de la Poliție despre accidentul mortal din zona Sighișoarei

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a transmis luni, 11 mai,m următorul comunicat de presă: ”La data 11 mai 2020, ora 00.18, pe DN 13/E60, la km 121+0,4 m,... Citeste mai mult »
sighisoara fata de 14 ani ranita intr un accident rutier

Sighișoara: Fată de 14 ani rănită într-un accident rutier!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au fost sesizaţi luni, 2 martie, în jurul orei 19.45, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Trandafirilor din localitatea Sighişoara. Potrivit informațiilor furnizate... Citeste mai mult »
accident provocat de un sofer baut intr o benzinarie din mures

Accident provocat de un șofer băut într-o benzinărie din Mureș

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au fost sesizaţi marți, 18 februarie, în jurul orei 23.25, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Sighişoara, soldat cu pagube materiale. ”Din... Citeste mai mult »
accident provocat de o soferita bauta

Accident provocat de o şoferiţă băută

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au fost sesizaţi luni, 26 august, în jurul orei 21.45, cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Stadionului din localitate.... Citeste mai mult »