accident-langa-tarnaveni

Accident lângă Târnăveni

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au fost solicitați să intervină duminică, 16 ianuarie, în jurul orei 16.59, la un accident rutier care a avut loc la ieșirea din Târnăveni spre Cucerdea.... Citeste mai mult »
accident-nocturn-cu-trei-victime,-in-danes

Accident nocturn cu trei victime, în Daneș

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină duminică, 16 inuarie, în jurul orei 2.39, la un accident rutier care a avut loc pe strada Principală din localitatea Daneș.... Citeste mai mult »
accident-cu-o-victima,-pe-dj-135a,-in-judetul-mures

Accident cu o victimă, pe DJ 135A, în județul Mureș

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Miercurea Nirajului au fost solicitați să intervină vineri, 14 ianuarie, în jurul orei 11.11, la un accident rutier care a avut loc pe DJ 135A,... Citeste mai mult »
accident-grav-la-intrarea-in-cerghid

Accident grav la intrarea în Cerghid

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină marți, 11 ianuarie, în jurul orei 20.19, la un accident rutier care a avut loc la intrarea în localitatea Cerghid... Citeste mai mult »
accident-mortal-la-intrarea-in-cerghid

Accident mortal la intrarea în Cerghid

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină marți, 11 ianuarie, în jurul orei 20.19, la un accident rutier care a avut loc la intrarea în localitatea Cerghid... Citeste mai mult »
accident-cu-doua-victime-in-berghia

Accident cu două victime în Berghia

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină luni, 10 ianuarie, în jurul orei 17.00, la un accident rutier produs pe strada Principală din localitatea Berghia, comuna Pănet.... Citeste mai mult »
accident-intre-trei-masini-pe-o-strada-din-targu-mures!

Accident între trei mașini pe o stradă din Târgu Mureș!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină vineri, 7 ianuarie, în jurul orei 21.57, la un accident rutier care a avut loc pe strada Voinicenilor din Târgu... Citeste mai mult »
accident-provocat-de-un-sofer-baut

Accident provocat de un șofer băut

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Deda au depistat miercuri, 5 ianuarie, pe raza localității Bistra Mureșului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, care ar fi condus un autoturism, implicat într-un... Citeste mai mult »
accident-nocturn-cu-o-victima-in-saulia

Accident nocturn cu o victimă în Șăulia

Pompierii militari de la Secția de Pompieri Sărmașu au fost solicitați să intervină marți, 4 ianuarie, în jurul orei 2.35, la un accident rutier care a avut loc pe raza localității Șăulia.... Citeste mai mult »
accident-rutier-cu-o-victima,-in-satu-nou

Accident rutier cu o victimă, în Satu Nou

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sărmașu au fost solicitați să intervină sâmbătă, 1 ianuarie, în jurul orei 12.09, la un accident rutier care a avut loc în localitatea Satu Nou,... Citeste mai mult »