accident-intr-o-intersectie-din-targu-mures

Accident într-o intersecție din Târgu Mureș

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină duminică, 16 ianuarie, în jurul orei 18.53, la un accident rutier care a avut loc la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu... Citeste mai mult »
targu-mures:-stalp-de-electricitate-doborat-de-o-masina

Târgu Mureș: Stâlp de electricitate doborât de o mașină

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină duminică, în jurul orei 18.12, la un accident de circulație care a avut loc pe strada Gheorghe Doja din Târgu... Citeste mai mult »
targu-mures:-accident-provocat-de-un-sofer-baut

Târgu Mureș: Accident provocat de un șofer băut

Polițiștii mureșeni au fost solicitați să intervină miercuri, 27 octombrie, la intersecția străzii Libertății cu strada Dezrobirii din Târgu Mureș unde a avut loc un accident rutier, cu implicarea unui autoturism, soldat... Citeste mai mult »
fata-de-15-ani-accidentata-pe-strada-budiului

Fată de 15 ani accidentată pe strada Budiului

O tânără în vârstă de 15 ani a fost accidentată duminică, 24 octombrie, pe strada Budiului din Târgu Mureş. ”Conducătorul autoturismului, un bărbat, 46 de ani,din comuna Sântana de Mureş, a surprins... Citeste mai mult »
motociclist-accidentat-pe-strada-podeni-din-targu-mures

Motociclist accidentat pe strada Podeni din Târgu Mureș

Pompierii militari din cadrul Departamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină vineri, 8 octombrie, în jurul orei 19.39, la un accident rutier care a avut loc pe strada Podeni din municipiul... Citeste mai mult »
impact-frontal-pe-strada-papiu-ilarian

Impact frontal pe strada Papiu Ilarian

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină sâmbătă, 2 octombrie, în jurul orei 7.25, la un accident rutier produs pe strada Papiu Ilarian din municipiu. ”A fost... Citeste mai mult »
targu-mures:-accident-provocat-de-un-sofer-baut

Târgu Mureș: Accident provocat de un șofer băut

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Mureș au fost sesizați duminică, 30 mai, cu privire la producerea uneui eveniment rutier la intersecția străzii Călărașilor cu strada Revoluției din municipiu, soldat cu pagube materiale.... Citeste mai mult »
targu-mures:-accident-cu-doua-victime-pe-strada-22-decembrie-1989

Târgu Mureș: Accident cu două victime pe strada 22 Decembrie 1989

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină luni dimineața, 8 martie, la un accident rutier produs pe strada 22 Decembrie 1989 din Târgu Mureș.”Este vorba despre un... Citeste mai mult »
targu-mures:-pieton-octogenar-accidentat-grav-de-un-sofer-septuagenar!

Târgu Mureș: Pieton octogenar accidentat grav de un șofer septuagenar!

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat grav un pieton în vârstă de 82 de ani, care s-a... Citeste mai mult »
targu-mures:-biciclist-baut-accidentat-grav-de-un-sofer-baut!

Târgu Mureș: Biciclist băut accidentat grav de un șofer băut!

Polițiștii rutieri au fost sesizaţi vineri, 22 mai, în jurul orei 21.25, cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția străzilor Cuza Vodă, cu Libertății, George Enescu și Baladei din municipiul... Citeste mai mult »