sefi-de-spitale-din-brasov-si-harghita-–-mita-de-pana-la-89.000-de-euro-pentru-atribuirea-de-contract

Şefi de spitale din Braşov şi Harghita – mită de până la 89.000 de euro pentru atribuirea de contract

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro pentru atribuirea frauduloasă a unor contracte pentru achiziţia de echipamente... Citeste mai mult »
jumatate-dintre-soferii-romani-au-amanat-achizitia-unei-masini-sau-au-ales-una-mai-ieftina

Jumătate dintre şoferii români au amânat achiziţia unei maşini sau au ales una mai ieftină

Jumătate dintre şoferii români au amânat achiziţia unei maşini sau au ales una mai ieftină, din cauza pandemiei provocate de coronavirus – arată un sondaj privind obiceiurile de cumpărare a autovehiculelor realizat... Citeste mai mult »
onac-a-publicat-documentatia-de-atribuire-privind-dispozitivele-conectate-la-internet-pentru-elevi-din-mediile-defavorizate

ONAC a publicat documentaţia de atribuire privind dispozitivele conectate la internet pentru elevi din mediile defavorizate

Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate a publicat documentaţia de atribuire privind dispozitivele electronice conectate la internet destinate elevilor din mediile defavorizate, a informat, azi, Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Odată cu publicarea în... Citeste mai mult »
guvernul-va-utiliza-fondul-de-rezerva-pentru-achizitia-de-tablete-pentru-elevi

Guvernul va utiliza Fondul de rezervă pentru achiziţia de tablete pentru elevi

Guvernul va utiliza Fondul de rezervă pentru achiziţia de tablete destinate elevilor care nu au acces la cursurile online şi, de asemenea, pentru cheltuielile necesare pentru distribuirea de măşti persoanelor care sunt... Citeste mai mult »
licitatia-de-achizitie-a-autobuzelor-din-targu-mures-a-fost-anulata-de-instanta

Licitația de achiziție a autobuzelor din Târgu Mureș a fost anulată de instanță

Curtea de Apel Târgu Mureș a anulat procedura de achiziție a celor 41 de autobuze noi care urmau să fie achiziționate de Primăria Târgu Mureș. Licitația a avut loc în 24 ianuarie,... Citeste mai mult »
primariile-din-judetul-mures-continua-achizitiile-de-dezinfectanti

Primăriile din județul Mureș continuă achizițiile de dezinfectanți

După ce Ministerul de Interne le-a transmis primăriilor să instaleze dispensere cu dezinfectant la scările de bloc, a revenit ulterior și a precizat că este vorba doar despre o recomandare. Primăriile au... Citeste mai mult »
crucea-rosie-romana-a-achizitionat-un-milion-de-masti-sanitare

Crucea Roșie română a achiziționat un milion de măști sanitare

Crucea Roșie română a achiziționat un milion de măști sanitare care au fost distribuite filialelor din țară și Ministerului Apărării, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Poliției de Frontieră, Jandarmeriei, Inspectoratului General... Citeste mai mult »
procesul de achizitie pentru studiul de fezabilitate a autostrazii brasov bacau in faza finala

Procesul de achiziţie pentru studiul de fezabilitate a autostrăzii Braşov-Bacău, în fază finală

Luna aceasta este posibil să se încheie contractul pentru realizarea acestuia, a declarat azi, într-o conferinţă de presă la Sfântu Gheorghe, secretarul de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Mihail... Citeste mai mult »
ministerul sanatatii a finalizat achizitia a 35 000 de doze de vaccin antigripal suplimentare

Ministerul Sănătăţii a finalizat achiziţia a 35.000 de doze de vaccin antigripal suplimentare

Ministerul Sănătăţii a finalizat vineri achiziţia a 35.000 de doze de vaccin antigripal suplimentare pentru campania de vaccinare a persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire. Potrivit unui comunicat de presă al MS,... Citeste mai mult »
tarom a semnat un contract pentru noua aeronave noi de tip atr 72 600

TAROM a semnat un contract pentru nouă aeronave noi de tip ATR 72-600

Compania TAROM a semnat contractul de leasing pentru achiziţia unui număr de nouă avioane noi de tip ATR 72-600, cu capacitate de transport crescută de 72 de locuri, care vor fi folosite... Citeste mai mult »