consiliul-local-brasov-a-respins-initiativa-primarului-coliban-de-a-cumpara-terenul-fabricii-de-zahar-bod

Consiliul Local Braşov a respins iniţiativa primarului Coliban de a cumpăra terenul Fabricii de Zahăr Bod

Consiliul Local Braşov a respins, vineri, iniţiativa primarului Allen Coliban de a achiziţiona un teren de 30 de hectare aparţinând Fabricii de Zahăr Bod, aflată în prezent în faliment, care va fi... Citeste mai mult »
1138-de-laptopuri-vor-ajunge-la-liceenii-mureseni

1138 de laptopuri vor ajunge la liceenii mureșeni

Inspectoratul Școlar Județean Mureș a primit 1.138 de laptopuri în cadrul Proiectului privind învățământul secundar(ROSE), ca urmare a finalizării procedurii de achiziție lansate de Ministerul Educației. Beneficiari vor fi elevii din unitățile... Citeste mai mult »
ministrul-sanatatii:-testele-de-saliva-pentru-scoli-trebuie-achizitionate-de-ministerul-educatiei

Ministrul sănătăţii: testele de salivă pentru școli trebuie achiziționate de Ministerul Educației

Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat astăzi că testele de salivă pentru școli trebuie achiziționate de Ministerul Educației. Deși el a subliniat că aceste teste nu au precizia testelor antigen, reprezintă totuși... Citeste mai mult »
sefi-de-spitale-din-brasov-si-harghita-–-mita-de-pana-la-89.000-de-euro-pentru-atribuirea-de-contract

Şefi de spitale din Braşov şi Harghita – mită de până la 89.000 de euro pentru atribuirea de contract

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro pentru atribuirea frauduloasă a unor contracte pentru achiziţia de echipamente... Citeste mai mult »
jumatate-dintre-soferii-romani-au-amanat-achizitia-unei-masini-sau-au-ales-una-mai-ieftina

Jumătate dintre şoferii români au amânat achiziţia unei maşini sau au ales una mai ieftină

Jumătate dintre şoferii români au amânat achiziţia unei maşini sau au ales una mai ieftină, din cauza pandemiei provocate de coronavirus – arată un sondaj privind obiceiurile de cumpărare a autovehiculelor realizat... Citeste mai mult »
onac-a-publicat-documentatia-de-atribuire-privind-dispozitivele-conectate-la-internet-pentru-elevi-din-mediile-defavorizate

ONAC a publicat documentaţia de atribuire privind dispozitivele conectate la internet pentru elevi din mediile defavorizate

Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate a publicat documentaţia de atribuire privind dispozitivele electronice conectate la internet destinate elevilor din mediile defavorizate, a informat, azi, Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Odată cu publicarea în... Citeste mai mult »
guvernul-va-utiliza-fondul-de-rezerva-pentru-achizitia-de-tablete-pentru-elevi

Guvernul va utiliza Fondul de rezervă pentru achiziţia de tablete pentru elevi

Guvernul va utiliza Fondul de rezervă pentru achiziţia de tablete destinate elevilor care nu au acces la cursurile online şi, de asemenea, pentru cheltuielile necesare pentru distribuirea de măşti persoanelor care sunt... Citeste mai mult »
licitatia-de-achizitie-a-autobuzelor-din-targu-mures-a-fost-anulata-de-instanta

Licitația de achiziție a autobuzelor din Târgu Mureș a fost anulată de instanță

Curtea de Apel Târgu Mureș a anulat procedura de achiziție a celor 41 de autobuze noi care urmau să fie achiziționate de Primăria Târgu Mureș. Licitația a avut loc în 24 ianuarie,... Citeste mai mult »
primariile-din-judetul-mures-continua-achizitiile-de-dezinfectanti

Primăriile din județul Mureș continuă achizițiile de dezinfectanți

După ce Ministerul de Interne le-a transmis primăriilor să instaleze dispensere cu dezinfectant la scările de bloc, a revenit ulterior și a precizat că este vorba doar despre o recomandare. Primăriile au... Citeste mai mult »
crucea-rosie-romana-a-achizitionat-un-milion-de-masti-sanitare

Crucea Roșie română a achiziționat un milion de măști sanitare

Crucea Roșie română a achiziționat un milion de măști sanitare care au fost distribuite filialelor din țară și Ministerului Apărării, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Poliției de Frontieră, Jandarmeriei, Inspectoratului General... Citeste mai mult »