noi-dezvaluiri-despre-baietii-destepti-din-sanatate:-ancheta-despre-roboti-medicinali-la-suprapret

Noi dezvăluiri despre băieții deștepți din Sănătate: anchetă despre roboți medicinali la suprapreț

Continuă seria dezvăluirilor despre băieții deștepți din Sănătate și contractele de milioane de euro pe care le-au câștigat Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Noi dezvăluiri despre băieții deștepți din Sănătate: anchetă... Citeste mai mult »
andrei-dracea,-afaceristul-„licitatie-la-minut”,-o-noua-inselatorie.-marturiile-famiilor-pacalite-cu-celule-stem

Andrei Dracea, afaceristul „licitație la minut”, o nouă înșelătorie. Mărturiile famiilor păcălite cu celule stem

Cazuri deosebit de grave au ieșit la iveală după dezvăluirile făcute în emisiunea “România la Apel” despre banca de celule stem Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Andrei Dracea, afaceristul „licitație la... Citeste mai mult »
cine-sunt-protejatii-greilor-din-servicii.-probleme-pentru-afaceristul-„licitatie-la-minut”

Cine sunt protejații greilor din Servicii. Probleme pentru afaceristul „Licitație la minut”

Probleme pentru afaceristul “Licitație la minut” descoperit de Realitatea PLUS Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Cine sunt protejații greilor din Servicii. Probleme pentru afaceristul „Licitație la minut” Credit autor: Realitatea De... Citeste mai mult »
acoperitii-care-s-au-invelit-cu-banii-statului-cine-conduce-srl-urile-serviciilor.-autoritatile-au-incept-sa-verifice-licitatiile-la-minut-din-sanatate

Acoperiții care s-au învelit cu banii statului. Cine conduce SRL-urile Serviciilor. Autoritățile au încept să verifice licitațiile la minut din Sănătate

Autoritățile statului încep să verifice licitațiile la minut demascate de Realitatea PLUS Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Acoperiții care s-au învelit cu banii statului. Cine conduce SRL-urile Serviciilor. Autoritățile au încept... Citeste mai mult »
cum-s-au-imbogatit-„baietii-destepti”-din-sanatate.-marius-oprea:-incepe-in-anticamera-directorului-sri

Cum s-au îmbogățit „băieţii deştepţi” din Sănătate. Marius Oprea: Începe în anticamera directorului SRI

Cum a intrat Andrei Mihai Dracea în lumea selectă a “băieţilor subţiri” Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Cum s-au îmbogățit „băieţii deştepţi” din Sănătate. Marius Oprea: Începe în anticamera directorului SRI... Citeste mai mult »
generalii-din-spatele-„baietilor-destepti”-din-sanatate.-cum-s-a-imbolnavit-sistemul-medical

Generalii din spatele „băieților deștepți” din Sănătate. Cum s-a îmbolnăvit sistemul medical

Băieții deștepți din Sănătate, susținuți de statul paralel Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Generalii din spatele „băieților deștepți” din Sănătate. Cum s-a îmbolnăvit sistemul medical Credit autor: Realitatea De Mures. Citeste mai mult »
relatiile-bolnavicioase-din-sistemul-sanitar.-legatura-dintre-afaceristii-controversati-si-sefii-din-spitale

Relațiile bolnăvicioase din sistemul sanitar. Legătura dintre afaceriștii controversați și șefii din spitale

Realitatea Plus continuă să demaște relațiile bolnave dintre afaceriști controversați și șefii din spitale Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Relațiile bolnăvicioase din sistemul sanitar. Legătura dintre afaceriștii controversați și șefii din... Citeste mai mult »
achizitii-dubioase,-in-sanatate:-contracte-cu-statul,-date-in-60-de-secunde!

Achiziții dubioase, în Sănătate: contracte cu statul, date în 60 de SECUNDE!

Fix 80 de contracte a încheiat firma Vavian Trading de la începutul anului și până în prezent. Toate fără licitație. Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Achiziții dubioase, în Sănătate: contracte cu... Citeste mai mult »