guvernul,-sindicatele-si-patronatele-au-ajuns-la-un-acord-privind-majorarea-salariului-minim-pe-economie

Guvernul, sindicatele şi patronatele au ajuns la un acord privind majorarea salariului minim pe economie

Guvernul, sindicatele şi patronatele au ajuns la un acord de principiu privind majorarea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie anul viitor, fără a stabili deocamdată o sumă. Sindicatele îşi doresc... Citeste mai mult »
acord-intre-israel-si-grecia:-fara-restrictii-pentru-turistii-vaccinati-din-cele-doua-tari

Acord între Israel şi Grecia: Fără RESTRICȚII pentru turiștii vaccinaţi din cele două țări

Israelul şi Grecia au încheiat luni un acord cu privire la turism care le va permite cetăţenilor lor care s-au vaccinat împotriva COVID-19 să călătorească fără restricţii în cele două ţări, relatează... Citeste mai mult »
localitatile-harghitene-primesc-sprijin-pentru-dezvoltare-de-la-ubb-cluj-napoca

Localitățile harghitene primesc sprijin pentru dezvoltare de la UBB Cluj-Napoca

Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și Consiliul Județean Harghita au semnat miercuri un parteneriat pentru stabilirea unor legături academice, culturale și de cercetare, precum și alte activități pe care cele două instituții le au... Citeste mai mult »
acord-intre-ministri

Acord între miniștri

Miniştrii de externe din România şi Ungaria, Bogdan Aurescu şi Péter Szijjártó, au stabilit la Bucureşti ca cele două ţări să depăşească prin dialog tensiunile care au marcat recent relaţia bilaterală. Bogdan... Citeste mai mult »
presedintele-iohannis-ii-cere-premierului-sa-revina-asupra-acordului-mai-bor

Președintele Iohannis îi cere premierului să revină asupra acordului MAI-BOR

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va solicita în şedinţa cu premierul şi mai mulţi miniştri, programată să înceapă la 12,30, să se revină asupra acordului încheiat între Ministerul Afacerilor Interne şi... Citeste mai mult »
mai-a-semnat-un-acord-cu-patriarhia-romana-privind-organizarea-sarbatorilor-pascale

MAI a semnat un acord cu Patriarhia Română privind organizarea Sărbătorilor Pascale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a susținut la sediul Ministerului Afacerilor Interne declarații de presă. Ministrul a făcut precizări privind organizarea Sărbătorilor Pascale. Astfel, MAI a semnat un acord cu Patriarhia Română.... Citeste mai mult »
orban am cerut acordul bpn al pnl pentru angajarea raspunderii guvernului pe doua teme importante

Orban: Am cerut acordul BPN al PNL pentru angajarea răspunderii Guvernului pe două teme importante

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut azi acordul Biroului Politic Naţional al PNL pentru angajarea răspunderii Guvernului pentru prorogarea termenelor de intrare în vigoare a unor prevederi din domeniul Justiţiei, precum şi pentru... Citeste mai mult »
acord intre radio romania si bbc radio

Acord între Radio România și BBC Radio

În cadrul Conferinței Media 2020, Graham Ellis, Controller of Production BBC Radio & Music şi Georgică Severin, Președinte Director General Radio România, au semnat azi un acord de colaborare între cele două... Citeste mai mult »