elevii-din-scolile-private-vor-beneficia-de-transport-gratuit-cu-mijloacele-de-transport-locale-si-judetene

Elevii din școlile private vor beneficia de transport gratuit cu mijloacele de transport locale și județene

Elevii din școlile private vor beneficia de transport gratuit cu mijloacele de transport locale și județene pe parcursul întregului an calendaristic. Președintele Klaus Iohannis a promulgat actul normativ care extinde aceste drepturi... Citeste mai mult »
o-serie-de-acte-normative-necesare-inceperii-in-bune-conditii-a-noului-an-scolar-au-fost-adoptate-de-guvern-in-sedinta-de-ieri

O serie de acte normative necesare începerii în bune condiţii a noului an şcolar au fost adoptate de guvern în şedinţa de ieri

Guvernul a adoptat un proiect de lege privind deblocarea posturilor pentru personalul didactic și nedidactic. Proiectul de lege stabilește și instituția care va decide suspendarea cursurilor în caz de extindere a pandemiei... Citeste mai mult »
guvernul-continua-pregatirea-actelor-normative-pentru-aplicarea-planului-de-relansare-economica

Guvernul continuă pregãtirea actelor normative pentru aplicarea planului de relansare economicã

Pe agenda ședinței de sãptãmâna aceasta este programului IMM Leasing. Și pentru cã agricultura a fost afectatã serios de secetã ar urma sã fie acordate și despãgubiri pentru fermieri. Suma totalã depãșește... Citeste mai mult »
guvernul-discuta-la-aceasta-ora-mai-multe-acte-normative-care-ar-urma-sa-fie-adoptate-prin-ordonanta-de-urgenta

Guvernul discută la această oră mai multe acte normative care ar urma să fie adoptate prin ordonanță de urgență

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a introdus pe ordinea de zi a ședinței de guvern un act normativ care va permite susținerea financiară a părinților care rămân acasă pentru creșterea copilului şi în... Citeste mai mult »
act normativ pentru scoaterea vamii din subordinea anaf

Act normativ pentru scoaterea Vămii din subordinea ANAF

Săptămâna viitoare va fi prezentat public actul normativ care propune scoaterea Vămii din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală – anunţă ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici. El a precizat, la postul de televiziune... Citeste mai mult »