actele-de-stare-civila-se-vor-obtine-online-de-anul-viitor!

Actele de stare civilă se vor obține online de anul viitor!

Direcția pentru Evidența Persoanelor va începe la 1 iunie testarea sistemului digital pentru obținerea documentelor de stare civilă, o etapă importantă pentru eliminarea birocrației. „Au fost scanate 37 de milioane de acte... Citeste mai mult »
noi-reglementari-privind-depunerea-de-acte-la-cadastru

Noi reglementări privind depunerea de acte la Cadastru

Este de fapt o modificare tehnică a Legii cadastrului şi a publicităţii imobiliare nr. 7/1996, promulgată luni de preşedintele Klaus Iohannis, și care se referă la persoanele fizice și juridice care dețin... Citeste mai mult »
actele-necesare-pentru-acordarea-ajutorului-lunar-pentru-incalzirea-locuintei!

ACTELE necesare pentru acordarea ajutorului lunar pentru încălzirea locuinței!

Ajutorul lunar pentru încălzirea locuinței se va acorda, începând cu 1 noiembrie, în acord cu prevederile Legii consumatorului vulnerabil, ce a apărut acum câteva zile. Totuși, similar cu regulile de până acum,... Citeste mai mult »
inca-un-brasovean-prins-cu-lemne-fara-acte

Încă un brașovean prins cu lemne fără acte

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Ordine Publică au organizat și desfășurat ieri, timp de trei ore, o acțiune pe raza localităților Perșani – Vlădeni – Dumbrăvița.... Citeste mai mult »
atentie-la-actele-personale-care-au-expirat-in-perioada-starii-de-urgenta!-pana-cand-trebuie-preschimbate!

ATENŢIE la actele personale care au expirat în perioada stării de urgenţă! Până când trebuie preschimbate!

În condițiile în care România se pregătește să iasă din starea de urgență, posesorii actelor care au expirat sau care urmează să expire la data de 14 mai 2020 trebuie să le... Citeste mai mult »
judetul mures pionier in informatizarea sistemului de emitere a actelor de stare civila

Județul Mureș, pionier în informatizarea sistemului de emitere a actelor de stare civilă

Proiectul național a demarat ieri și se va încheia în al doilea trimestru al anului 2021. Astfel, pentru actele de naştere, căsătorie, divorţ și deces va fi creată o bază de date... Citeste mai mult »