institutul-revolutiei-romane-isi-va-relua-activitatea

Institutul Revoluției Române își va relua activitatea

Institutul Revoluției Române, condus de fostul președinte Ion Iliescu nu va fi desființat, a decis Curtea Constituțională. CCR a stabilit că decizia din iunie a Senatului prin care a fost respinsă Ordonanța... Citeste mai mult »
autoritatile-din-judetul-mures-propun-spatii-alternative-pentru-desfasurarea-orelor-de-curs-in-noul-an-scolar

Autorităţile din judeţul Mureş propun spaţii alternative pentru desfăşurarea orelor de curs în noul an şcolar

Autorităţile locale din judeţul Mureş propun ca spaţii pentru desfăşurarea orelor de curs în noul an şcolar cămine culturale, biblioteci, săli de sport, creşe şi grădiniţe ca soluţii pentru distanţarea fizică a... Citeste mai mult »
activitate-inedita-pentru-copii-la-zoo-targu-mures

Activitate inedită pentru copii la Zoo Târgu-Mureș

Programul educațional desfășurat pe perioada verii în cadrul Grădinii Zoologice din Târgu-Mureș include, mâine, o activitate inedită pentru copii. Aceștia vor putea asista la hrănirea unor carnivore mari găzduite de zoo. Implicarea... Citeste mai mult »
activitatea-curtii-de-apel-brasov-a-fost-suspendata-astazi

Activitatea Curţii de Apel Brașov a fost suspendată astăzi

Motivul îl reprezintă apariția unui caz de COVID – 19 în rândul angajaților. O primă măsură a fost efectuată, clădirea fiind dezinfectată în cursul zilei. Potrivit unei hotărâri a instanţei de apel... Citeste mai mult »
somaj-tehnic-pentru-angajatii-care-isi-intrerup-activitatea-din-cauza-aparitiei-unor-cazuri-de-infectare-cu-noul-coronavirus

Șomaj tehnic pentru angajații care îşi întrerup activitatea din cauza apariţiei unor cazuri de infectare cu noul coronavirus

Angajaţii care îşi întrerup activitatea din cauza apariţiei unor cazuri de infectare cu noul coronavirus în cadrul companiei vor primi indemnizaţie de şomaj tehnic, o măsură de sprijin adoptată prin Ordonanţă de... Citeste mai mult »
borsecul-isi-creste-atractivitatea-turistica

Borsecul își crește atractivitatea turistică

Stațiunea harghiteană Borsec își crește atractivitatea turistică prin inaugurarea uneia din cele mai așteptate investiții: pista de bob de vară. Aceasta se deschide oficial sâmbătă, 4 iulie, începând cu ora 10 și... Citeste mai mult »
sportul-scolar-isi-reia-activitatea

Sportul școlar își reia activitatea

De la începutul săptămânii curente se pot relua activitățile sportive școlare, cu respectarea prevederilor stabilite prin Ordinul comun semnat de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului. Ministrul educației și cercetării –... Citeste mai mult »
activitatea-centrelor-de-ingrijire-si-asistenta-a-persoanelor-varstnice-si-nu-numai-dupa-1-iulie

Activitatea centrelor de îngrijire şi asistenţă a persoanelor vârstnice şi nu numai după 1 iulie

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis aseară că, de la 1 iulie, activitatea centrelor de îngrijire şi asistenţă a persoanelor vârstnice şi a celor pentru copii şi adulţi cu şi... Citeste mai mult »
oficiul-de-cadastru-si-publicitate-imobiliara-mures-reia-de-luni-activitatea-la-ghisee

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș reia de luni activitatea la ghișee

Începând cu data de 15 iunie se va relua activitatea cu publicul la registratura și ghișeele OCPI Mureș. Părin urmare, publicul va avea acces în incinta spațiilor special amenajate în cadrul oficiului... Citeste mai mult »
policlinica-spitalului-judetean-de-urgenta-din-sfantu-gheorghe-isi-va-relua-activitatea

Policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe îşi va relua activitatea

Toate cabinetele Policlinicii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, închise din cauza pandemiei, îşi vor relua activitatea începând cu data de 15 iunie. O parte dintre cabinete şi-au reînceput activitatea în... Citeste mai mult »