activitatea-jandarmilor-harghiteni,-centrata-in-2020-pe-masuri-anti-covid

Activitatea jandarmilor harghiteni, centrată în 2020 pe măsuri anti-COVID

Anul trecut a fost total atipic pentru jandarmii harghiteni, din cauza măsurilor și misiunilor executate în condiții de pandemie. Orice comparație cu alt an este, într-un fel, irelevantă, arată purtătorul de cuvânt... Citeste mai mult »
restrangerea-activitatii-le-a-permis-judecatorilor-mureseni-sa-isi-motiveze-toate-hotararile

Restrângerea activității le-a permis judecătorilor mureșeni să își motiveze toate hotărârile

În perioada în care activitatea de judecată a fost restrânsă din cauza pandemiei, s-a intensificat activitatea de redactare a hotărârilor judecătoreşti, astfel că, la 1 iunie 2020, la Curtea de Apel Târgu-Mureş... Citeste mai mult »
activitatea-de-inmatriculare-a-vehiculelor-in-fagaras,-suspendata-pana-la-mijlocul-lunii-martie

Activitatea de înmatriculare a vehiculelor în Făgăraş, suspendată până la mijlocul lunii martie

Punctul secundar de lucru din municipiul Făgăraş al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor rămâne închis pentru alte două luni, a anunţat, azi, Instituţia Prefectului Braşov. ‘Având... Citeste mai mult »
activitatea-consiliului-judetean-mures-nu-este-afectata-din-cauza-epidemiei

Activitatea Consiliului Județean Mureș nu este afectată din cauza epidemiei

Președintele Consiliului Județean, Péter Ferenc, a fost confirmat pozitiv la finalul săptămânii trecute, ca urmare acesta este în izolare la domiciliu pentru 14 zile, iar atribuțiile sale au fost delegate vicepreședintelui Consiliului... Citeste mai mult »
institutul-revolutiei-romane-isi-va-relua-activitatea

Institutul Revoluției Române își va relua activitatea

Institutul Revoluției Române, condus de fostul președinte Ion Iliescu nu va fi desființat, a decis Curtea Constituțională. CCR a stabilit că decizia din iunie a Senatului prin care a fost respinsă Ordonanța... Citeste mai mult »
autoritatile-din-judetul-mures-propun-spatii-alternative-pentru-desfasurarea-orelor-de-curs-in-noul-an-scolar

Autorităţile din judeţul Mureş propun spaţii alternative pentru desfăşurarea orelor de curs în noul an şcolar

Autorităţile locale din judeţul Mureş propun ca spaţii pentru desfăşurarea orelor de curs în noul an şcolar cămine culturale, biblioteci, săli de sport, creşe şi grădiniţe ca soluţii pentru distanţarea fizică a... Citeste mai mult »
activitate-inedita-pentru-copii-la-zoo-targu-mures

Activitate inedită pentru copii la Zoo Târgu-Mureș

Programul educațional desfășurat pe perioada verii în cadrul Grădinii Zoologice din Târgu-Mureș include, mâine, o activitate inedită pentru copii. Aceștia vor putea asista la hrănirea unor carnivore mari găzduite de zoo. Implicarea... Citeste mai mult »
activitatea-curtii-de-apel-brasov-a-fost-suspendata-astazi

Activitatea Curţii de Apel Brașov a fost suspendată astăzi

Motivul îl reprezintă apariția unui caz de COVID – 19 în rândul angajaților. O primă măsură a fost efectuată, clădirea fiind dezinfectată în cursul zilei. Potrivit unei hotărâri a instanţei de apel... Citeste mai mult »
somaj-tehnic-pentru-angajatii-care-isi-intrerup-activitatea-din-cauza-aparitiei-unor-cazuri-de-infectare-cu-noul-coronavirus

Șomaj tehnic pentru angajații care îşi întrerup activitatea din cauza apariţiei unor cazuri de infectare cu noul coronavirus

Angajaţii care îşi întrerup activitatea din cauza apariţiei unor cazuri de infectare cu noul coronavirus în cadrul companiei vor primi indemnizaţie de şomaj tehnic, o măsură de sprijin adoptată prin Ordonanţă de... Citeste mai mult »
borsecul-isi-creste-atractivitatea-turistica

Borsecul își crește atractivitatea turistică

Stațiunea harghiteană Borsec își crește atractivitatea turistică prin inaugurarea uneia din cele mai așteptate investiții: pista de bob de vară. Aceasta se deschide oficial sâmbătă, 4 iulie, începând cu ora 10 și... Citeste mai mult »