activitati-antidrog-in-mai-multe-unitati-de-invatamant

Activități antidrog în mai multe unități de învățământ

Specialiștii Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CRPECA) Târgu Mureş din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA) au intensificat, în perioada 1 – 8 martie, acţiunile de prevenire a consumului de... Citeste mai mult »
activitate-antidrog-la-colegiul-”unirea”

Activitate antidrog la Colegiul ”Unirea”

Agenția Națională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Mureș în parteneriat cu Instituția Prefectului Mureș vor intensifica, în perioada 14 – 18 februarie, activitățile de prevenire a consumului... Citeste mai mult »
activitati-antidrog-adresate-comunitatilor-din-valea-muresului

Activități antidrog adresate comunităților din Valea Mureșului

Reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Mureș, au desfășurat, în luna februarie, activități de prevenire a consumului de droguri în localitățile din zona Văii Mureșului. Potrivit unui anunț publicat... Citeste mai mult »
activitati-de-prevenire-a-consumului-de-droguri-intr-o-localitate-din-mures

Activități de prevenire a consumului de droguri într-o localitate din Mureș

Reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Mureș au desfășurat miercuri, 10 februarie, activități de prevenire a consumului de droguri în localitatea Sânger. Aceștia s-au aflat în mijlocul elevilor... Citeste mai mult »
foto peste 1 500 de elevi mureseni implicati in activitati antidrog

FOTO: Peste 1.500 de elevi mureşeni, implicaţi în activităţi antidrog

Specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Mureş au desfășurat, în perioada 13 mai – 7 iunie, 72 de activități de prevenire a consumului de droguri, de care au beneficiat... Citeste mai mult »