maraton-de-lectura-la-targu-mures-de-ziua-culturii-nationale

Maraton de lectură la Târgu Mureș de Ziua Culturii Naționale

Începând din această seară, Teatrul Național din Târgu Mureș dă startul celei de-a doua ediții a maratonului RoDrama. Acesta se va desfăşura pe tot parcursul Zilei Culturii Naționale, sărbătorită pe 15 ianuarie,... Citeste mai mult »
spectacole-anulate-la-teatrul-national-din-tg.mures-pentru-ca-unii-actori-refuza-vaccinul

Spectacole anulate la Teatrul Național din Tg.Mureș pentru că unii actori refuză vaccinul

Este vorba de două reprezentații la Compania ”Liviu Rebreanu” și un spectacol al Companiei ”Tompa Miklos”, ce erau programate în zilele de 12 și 13 octombrie. Directorul teatrului, Gasparik Attila, a precizat... Citeste mai mult »
„campionatul-de-poezie-romaneasca“,-online-–-creatii-ale-unor-mari-poeti-romani,-in-interpretarea-actorilor-companiei-„liviu-rebreanu“

„Campionatul de Poezie românească“, online – creaţii ale unor mari poeţi români, în interpretarea actorilor Companiei „Liviu Rebreanu“

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş vă invită să vă instalaţi comod în fotolii, ca şi când aţi fi în sala de spectacol, şi să vizionaţi înregistrarea unui spectacol care a... Citeste mai mult »
protest al actorilor si ai altor angajati ai teatrelor in piata victoriei din bucuresti

Protest al actorilor şi ai altor angajaţi ai teatrelor, în Piaţa Victoriei din Bucureşti

Câteva sute de persoane actori și alți angajați ai Teatrului Național și ai altor teatre din capitală au protestat aseară în Piața Victoriei. Ei au reclamat tăierile bugetare aplicate mai multor instituții... Citeste mai mult »