bilant-coronavirus-24-septembrie:-7.116-cazuri-noi,-145-decese

Bilanț coronavirus 24 septembrie: 7.116 cazuri noi, 145 decese

1.116 persoane sunt internate la ATI The post Bilanț coronavirus 24 septembrie: 7.116 cazuri noi, 145 decese appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Bilanț coronavirus 24... Citeste mai mult »
sindicatul-europol:-certificatele-de-vaccinare-nu-pot-fi-verificate-de-politisti

Sindicatul Europol: Certificatele de vaccinare nu pot fi verificate de poliţişti

Poliţiştii de ordine publică nu pot verifica certificatele verzi ale persoanelor The post Sindicatul Europol: Certificatele de vaccinare nu pot fi verificate de poliţişti appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta stire... Citeste mai mult »
actiune-rutiera-comuna-a-politistilor-din-cluj,-salaj,-bihor,-mures,-alba-si-bistrita-nasaud!-s-au-dat-aproape-500-de-amenzi-(foto)

Acţiune rutieră comună a poliţiştilor din Cluj, Sălaj, Bihor, Mureș, Alba și Bistrița-Năsăud! S-au dat aproape 500 de amenzi (FOTO)

Au fost aplicate aproape 500 de amenzi, în doar câteva ore The post Acţiune rutieră comună a poliţiştilor din Cluj, Sălaj, Bihor, Mureș, Alba și Bistrița-Năsăud! S-au dat aproape 500 de amenzi... Citeste mai mult »
politia-romana-a-scos-la-concurs-1828-posturi-din-sursa-externa

Poliția Română a scos la concurs 1828 posturi din sursă externă

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă The post Poliția Română a scos la concurs 1828 posturi din sursă externă appeared first on Realitatea... Citeste mai mult »
o-noua-zi-cu-peste-7-mii-de-noi-cazuri-de-infectari-cu-sars-cov-2

O nouă zi cu peste 7 mii de noi cazuri de infectări cu Sars-Cov-2

113 decese și 1.067 persoane internate la ATI The post O nouă zi cu peste 7 mii de noi cazuri de infectări cu Sars-Cov-2 appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta stire... Citeste mai mult »
noi-masuri-adoptate-de-autoritati-in-contextul-pandemiei-de-covid-19

Noi MĂSURI adoptate de autorități în contextul pandemiei de COVID-19

Noi măsuri în contextul exploziei de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost luate, astăzi, de autoritățile The post Noi MĂSURI adoptate de autorități în contextul pandemiei de COVID-19 appeared first... Citeste mai mult »
avertizare-meteo-de-vant-puternic-si-vreme-deosebit-de-rece

AVERTIZARE METEO de vânt puternic și vreme deosebit de rece

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată țara The post AVERTIZARE METEO de vânt puternic și vreme deosebit de rece appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta stire este preluata.... Citeste mai mult »
care-este-lista-testelor-rapide-acceptata-pentru-eliberarea-certificatului-verde

Care este lista testelor rapide acceptată pentru eliberarea certificatului verde

Certificatul verde COVID a devenit obligatoriu începând de luni, în toate localitățile unde incidența cazurilor de coronavirus este între 3 și la 6 la mia de locuitori, pentru accesul în baruri, restaurante,... Citeste mai mult »
autoturism-rasturnat-in-glodeni!-soferul-a-scapat-nevatamat

Autoturism răsturnat în Glodeni! Șoferul a scăpat nevătămat

În această dimineață,  un  accident rutier s-a produs în localitatea Glodeni The post Autoturism răsturnat în Glodeni! Șoferul a scăpat nevătămat appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta stire este preluata. Sursa... Citeste mai mult »
covid-19-aproape-70.000-de-elevi-invata-online,-dupa-zece-zile-de-la-inceperea-scolilor

COVID-19. Aproape 70.000 de elevi învață online, după zece zile de la începerea școlilor

Următoarea astfel de raportare va fi făcută pe 29 septembrie The post COVID-19. Aproape 70.000 de elevi învață online, după zece zile de la începerea școlilor appeared first on Realitatea de Mureș.... Citeste mai mult »