bobby-paunescu-il-face-ko-pe-rezervistul-sorin-oancea.-pionul-statului-paralel,-deconspirat

Bobby Păunescu îl face K.O. pe REZERVISTUL Sorin Oancea. Pionul Statului Paralel, deconspirat

AGA din 2 decembrie a hotărât ca miercuri, 7 decembrie, administratorul societății B1 TV Channel S.R.L., Sorin Oancea, să prezinte rezolvarea contestației ANAF, unde se aduc acuzații grave societății B1 TV Channel... Citeste mai mult »
momentul-din-zi-in-care-este-periculos-sa-aerisim-casa-iarna.-sfaturi-utile-pentru-a-ti-aerisi-corect-locuinta

Momentul din zi în care este periculos să aerisim casa iarna. Sfaturi utile pentru a-ți aerisi corect locuința

Mulți oameni au impresia că iarna este anotimpul în care pot respira cel mai proaspăt aer, fiindcă polenul dispare și, odată cu el, se pune capăt agoniei cauzate de alergii. Această idee... Citeste mai mult »
atentionare-meteo:-cod-galben-de-polei-si-vant-puternic-–-harta

Atenționare meteo: cod galben de polei și vânt puternic – HARTA

În țară,  vremea va fi în general închisã, cu temperaturi sub mediile climatologice specifice datei în regiunile extracarpatice şi apropiate de acestea în interiorul arcului Carpatic. Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Atenționare... Citeste mai mult »
sapte-semne-ca-ai-putea-avea-probleme-cu-inima

Șapte semne că ai putea avea probleme cu inima

Problemele cu inima nu apar doar la persoanele în vârstă sau supraponderale. Oricine poate avea Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Șapte semne că ai putea avea probleme cu inima Credit autor:... Citeste mai mult »
ce-faci-cand-ai-pofta-„de-dulce”-si-cum-elimini-zaharul-din-organism

Ce faci când ai poftă „de dulce” și cum elimini zahărul din organism

Consumat în exces, zahărul grăbește procesul de îmbătrânire, crește riscul de diabet zaharat și boli de inima și duce la obezitate, fapt pentru care ar trebui să ții o cură pentru a... Citeste mai mult »
nicolae-ciuca,-dezvaluiri-in-exclusivitate.-cum-a-ajuns-in-armata,-de-ce-i-a-placut-sa-fie-in-prima-linie-–-imagini-in-premiera

Nicolae Ciucă, dezvăluiri ÎN EXCLUSIVITATE. Cum a ajuns în armată, de ce i-a plăcut să fie în prima linie – IMAGINI ÎN PREMIERĂ

Premierul Nicolae Ciucă, primul comandant român care a intrat în luptă după cel de-al Doilea Război Mondial, a vorbit în exclusivitate la Realitatea Plus, într-un interviu de colecție Aceasta stire este preluata.... Citeste mai mult »
cseke-attila:-„de-luni,-5-decembrie,-pot-fi-accesate-247,5-milioane-de-euro-din-pnrr-pentru-traseele-cicloturistice”

Cseke Attila: „De luni, 5 decembrie, pot fi accesate 247,5 milioane de euro din PNRR pentru traseele cicloturistice”

Bugetul total alocat acestei componente este de 247,5 milioane de euro Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Cseke Attila: „De luni, 5 decembrie, pot fi accesate 247,5 milioane de euro din PNRR... Citeste mai mult »
fonduri-europene-in-valoare-de-391,4-milioane-euro-pentru-instrumente-de-gestionare-a-riscurilor-din-agricultura

Fonduri europene în valoare de 391,4 milioane euro pentru instrumente de gestionare a riscurilor din agricultură

Anul acesta, fenomenul de secetă extremă a afectat peste un milion de hectare Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Fonduri europene în valoare de 391,4 milioane euro pentru instrumente de gestionare a... Citeste mai mult »
cele-mai-geroase-ierni-din-romania-–-unde-a-fost-polul-frigului-si-ce-temperaturi-s-au-inregistrat

Cele mai geroase ierni din România – unde a fost Polul frigului și ce temperaturi s-au înregistrat

Mărturii cutremurătoare: animalele, găsite moarte în cotețe Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Cele mai geroase ierni din România – unde a fost Polul frigului și ce temperaturi s-au înregistrat Credit autor:... Citeste mai mult »
horoscopul-banilor-pentru-luna-decembrie.-zodia-care-trebuie-sa-traga-linie:-afla-daca-esti-tu-aceea

Horoscopul banilor pentru luna decembrie. Zodia care trebuie să tragă linie: află dacă ești tu aceea

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna decembrie pe plan financiar Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Horoscopul banilor pentru luna decembrie. Zodia care trebuie să tragă linie: află dacă ești tu... Citeste mai mult »