declaratii-de-urgenta-la-palatul-cotroceni!-presedintele-klaus-iohannis-anunta-daca-se-impun-noi-masuri-restrictive

Declarații de urgență la Palatul Cotroceni! Președintele Klaus Iohannis anunță dacă se impun noi măsuri RESTRICTIVE

Ieri, șeful Statului nu excludea posibilitatea reintroducerii unor măsuri restrictive Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Declarații de urgență la Palatul Cotroceni! Președintele Klaus Iohannis anunță dacă se impun noi măsuri RESTRICTIVE... Citeste mai mult »
cha-cha-litix!-episodul-19.-vacanta-din-grecia

CHA CHA LITIX! Episodul 19. Vacanța din Grecia

Episodul 19. Vacanța din Grecia Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: CHA CHA LITIX! Episodul 19. Vacanța din Grecia Credit autor: Realitatea De Mures. Citeste mai mult »
„legile-puterii”-nelu-tataru:-30000-de-pacienti-au-renuntat-la-izolare.-in-ultimele-24-de-ore,-s-au-externat-622-pacienti

„Legile Puterii”. Nelu Tătaru: 30.000 de pacienți au renunțat la izolare. În ultimele 24 de ore, s-au externat 622 pacienți

Nelu Tătaru a anunțat că peste 30.000 de români au renunțat până acum la izolare Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: „Legile Puterii”. Nelu Tătaru: 30.000 de pacienți au renunțat la izolare.... Citeste mai mult »
klaus-iohannis,-dupa-explozia-cazurilor-covid:-suntem-intr-o-situatie-foarte-complicata.-e-greu-de-imaginat-cum-va-arata-o-noua-faza-de-relaxare

Klaus Iohannis, după explozia cazurilor Covid: Suntem într-o situație foarte complicată. E greu de imaginat cum va arăta o nouă fază de relaxare

România se află, în acest moment, într-o situație foarte complicată, spune Iohannis Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Klaus Iohannis, după explozia cazurilor Covid: Suntem într-o situație foarte complicată. E greu de... Citeste mai mult »
raed-arafat:-„zilele-viitoare-vom-vedea-impactul-lipsei-carantinei.-ar-putea-creste-numarul-de-cazuri”

Raed Arafat: „Zilele viitoare vom vedea impactul lipsei carantinei. Ar putea crește numărul de cazuri”

Romania a ajuns in aceasta situatie pentru ca o parte din populatie nu respecta regulile de protectie Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Raed Arafat: „Zilele viitoare vom vedea impactul lipsei carantinei.... Citeste mai mult »
nelu-tataru,-dupa-recordul-de-cazuri-noi,-la-realitatea-plus:-”nu-avem-masuri-legislative-in-acest-moment.-recomand-in-continuare-respectarea-regulilor”

Nelu Tătaru, după RECORDUL de cazuri noi, la Realitatea PLUS: ”Nu avem măsuri legislative în acest moment. Recomand în continuare respectarea regulilor”

Analizele le facem zilnic, în funcție de parametri luăm decizii. Putem gestiona așa cum am gestionat și primele trei luni Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Nelu Tătaru, după RECORDUL de cazuri... Citeste mai mult »
peste-8.500-de-locuri-bugetate,-la-nivel-licenta-si-master,-scoase-la-concurs-online-la-ubb

Peste 8.500 de locuri bugetate, la nivel licenţă şi master, scoase la concurs online la UBB

Universitatea Babeş-Bolyai va începe joi, 9 iulie, admiterea online Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Peste 8.500 de locuri bugetate, la nivel licenţă şi master, scoase la concurs online la UBB Credit... Citeste mai mult »
actiuni-ale-polititilor-din-mures-pentru-verificarea-masurilor-de-protectie-sanitara

Acţiuni ale polititilor din Mureş pentru verificarea măsurilor de protecţie sanitară

Au fost legitimate peste 500 de persoane Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Acţiuni ale polititilor din Mureş pentru verificarea măsurilor de protecţie sanitară Credit autor: L A. Citeste mai mult »
care-sunt-cele-mai-periculoase-zone-cu-bolnavi-de-coronavirus-din-romania

Care sunt cele mai periculoase zone cu bolnavi de coronavirus din România

România , la un pas de un nou val de infecții după valul de externări din țară Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Care sunt cele mai periculoase zone cu bolnavi de... Citeste mai mult »
oficial-romania-are-cea-mai-mare-crestere-saptamanala-de-imbolnaviri-covid-de-la-inceputul-epidemiei.-care-sunt-judetele-rosii

OFICIAL România are CEA MAI MARE creștere săptămânală de îmbolnăviri COVID de la începutul epidemiei. Care sunt județele roșii

Cea mai mare crestere de cazuri din ultimele 3 luni Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: OFICIAL România are CEA MAI MARE creștere săptămânală de îmbolnăviri COVID de la începutul epidemiei. Care... Citeste mai mult »