raurile-din-mures,-poluate-constant-cu-deseuri

Râurile din Mureș, poluate constant cu deșeuri

Administraţia Bazinală de Apă Mureş atenţionează administraţiile publice locale privind gestionarea regimului deşeurilor asupra faptului că s-a constatat în ultimel săptămâni prezenţa în jurul lacurilor de acumulare şi în zonele de protecţie... Citeste mai mult »
administratia-bazinala-de-apa-mures:-„la-multi-ani,-2022!”

Administrația Bazinală de Apă Mureș: „La Mulți Ani, 2022!”

Post-ul Administrația Bazinală de Apă Mureș: „La Mulți Ani, 2022!” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene. Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Administrația Bazinală... Citeste mai mult »
administratia-bazinala-de-apa-mures,-implicata-in-proiectul-national-ro-floods

Administrația Bazinală de Apă Mureș, implicată în proiectul național RO-FLOODS

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP), în colaborare cu Administrația Națională „Apele Române” (ANAR), în calitate de partener, derulează Proiectul „Întărirea capacității autorității publice centrale în domeniul apelor în scopul implementării etapelor... Citeste mai mult »
consultare-publica-organizata-de-aba-mures

Consultare publică organizată de ABA Mureș

Administrația Bazinală de Apă Mureș (ABA Mureș) anunță prin intermediul biroului de presă că joi, 26 noiembrie, a organizat o consultare publică online, cu tema “Ne protejăm la inundații!”.La eveniment, primul dintr-o... Citeste mai mult »
lucrari-de-protejare-a-orasului-sovata-de-efectele-inundatiilor

Lucrări de protejare a orașului Sovata de efectele inundațiilor

În zonă există o bogată rețea de cursuri de apă, iar de 40 de ani nu s-au mai făcut lucrări de consolidare a malurilor. Astfel că în 2011 a existat un prim... Citeste mai mult »
curtea-de-apel-decide:-ovidiu-ianculescu-repus-in-functia-de-director-al-sga-mures

Curtea de Apel decide: Ovidiu Ianculescu repus în funcția de director al SGA Mureș

Curtea de Apel Târgu Mureș a decis miercuri repunerea inginerului Ovidiu Ianculescu în funcția de director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș. Acesta fusese schimbat din funcție, pe criterii politice, în... Citeste mai mult »
apele-romane-mures,-parte-din-proiectul-ro-floods

Apele Române Mureș, parte din proiectul RO-FLOODS

Echipa Apelor Române Mureș (Administrația Bazinală de Apă Mureș- ABA) face parte dintr-un amplu proiect dedicat managementului riscului la inundații, denumit RO-FLOODS, conform unui comunicat al biroului de presă ABA Mureș. Sub... Citeste mai mult »
reparatiile-la-barajul-din-targu-mures-se-vor-incheia-luna-viitoare

Reparațiile la barajul din Târgu Mureș se vor încheia luna viitoare

Stavila de la barajul Mureșului a fost avariată în luna iunie de buștenii mari aduși de o viitură. Prin repararea ei se va asigura circulația apei atât în bazinul de bărci de... Citeste mai mult »
administratia-bazinala-de-apa-mures-sustine-„ziua-de-curatenie-nationala”

Administrația Bazinală de Apă Mureș susține „Ziua de curățenie națională”

Administrația Bazinală de Apă Mureș, prin Sistemele de Gospodărire a Apelor, participă la „Ziua de curățenie națională”. Acțiune de ecologizare este organizată de Asociația Let’s Do It, România!, în parteneriat cu Ministerul... Citeste mai mult »
administratia-bazinala-de-apa-mures-participa-la-„let’s-do-it,-romania!”-2021

Administrația Bazinală de Apă Mureș participă la „Let’s Do It, România!” 2021

INFORMARE DE PRESĂAdministrația Bazinală de Apă Mureș, prin Sistemele de Gospodărire a Apelor, participă la „Ziua de curățenie națională”, acțiune organizată de Asociația Let’s Do It, România!, în parteneriat cu Ministerul Mediului,... Citeste mai mult »