administratia-bazinala-de-apa-mures-–-urari-de-sarbatorile-pascale

Administrația Bazinală de Apă Mureș – urări de Sărbătorile Pascale

Post-ul Administrația Bazinală de Apă Mureș – urări de Sărbătorile Pascale apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene. Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Administrația... Citeste mai mult »
”pretuieste-apa!”,-transmit-specialistii-de-ziua-mondiala-a-apei

”Prețuiește apa!”, transmit specialiștii de Ziua Mondială a Apei

În fiecare an, pe 22 martie se sărbătorește Ziua Mondială a Apei, prilej pentru specialiști de a atrage atenția asupra importanței acestei resurse vitale pentru mapamond. Administraţia Bazinală de Apă Mureş celebrează... Citeste mai mult »
lucrarile-finale-la-paraul-poclos-vor-fi-reluate-imediat-ce-permit-conditiile-meteo

Lucrările finale la Pârâul Pocloș vor fi reluate imediat ce permit condițiile meteo

Pe parcursul anului 2020 echipele Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș, din cadrul Administraței Bazinale de Apă (ABA) Mureș, au lucrat în mod susținut și constant la reabilitarea Pârâului Pocloș. Până la... Citeste mai mult »
administratia-bazinala-de-apa-mures:-„sarbatori-fericite!”

Administrația Bazinală de Apă Mureș: „Sărbători fericite!”

Post-ul Administrația Bazinală de Apă Mureș: „Sărbători fericite!” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene. Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Administrația Bazinală de Apă... Citeste mai mult »
administratia-bazinala-de-apa-mures-se-implica-in-proiecte-educative-privind-protejarea-mediului

Administrația Bazinală de Apă Mureș se implică în proiecte educative privind protejarea mediului

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Mureș au transmis vineri, 25 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că între instituție și Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș există o colaborare,... Citeste mai mult »
raurile-din-mures-sub-media-multianuala

Râurile din Mureș sub media multianuală

Râurile din jud. Mureș nu au crescut nici până la media multianuală, în ciuda precipitațiilor din ultimele zile. Seceta pronunțată din ultima perioadă se reflectă în albia apelor din județul Mureș care... Citeste mai mult »
se-reiau-lucrarile-pe-paraul-poklos-din-targu-mures

Se reiau lucrările pe pârâul Pokloș din Târgu Mureș

Administrația Bazinală de Apă Mureș continuă lucrările de igienizare, decolmatare, întreținere și reparații pe pârâul Pokloș, în 2 etape. Prima etapă a început deja, și se desfășoară în aval de podul străzii... Citeste mai mult »
administratia bazinala de apa mures isi restrange activitatea de relatii cu publicul

Administrația Bazinală de Apă Mureș își restrânge activitatea de relații cu publicul

Măsura se aplică începând de mâine și până pe data de 31 martie, iar dacă este necesar ea va fi prelungită, în funcție de evoluția situației infecției cu coronavirus la nivel național.... Citeste mai mult »
reghin dezbatere publica pe tema canalului morii

Reghin: Dezbatere publică pe tema Canalului Morii

Noul șef al Administrației Bazinale de Apă Mureș, Cosmin Butiulcă, face un pas important în relația cu mureșenii. Astfel, șeful ABA Mureș a convocat pentru miercuri, de la ora 17.00, o dezbatere... Citeste mai mult »
fara pericol de inundatii in bazinul hidrografic mures

Fără pericol de inundații în Bazinul Hidrografic Mureș

La această oră, pe toate cursurile de apă din zona Mureșului Superior debitele se află sub cota de apărare. În ultimele ore, în schimb, echipele Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș au... Citeste mai mult »