100-de-milioane-de-lei-pot-fi-accesate-de-imm-urile-din-centrul-tarii

100 de milioane de lei pot fi accesate de IMM-urile din centrul țării

Banii provin din fonduri europene și vor fi acordați firmelor mici și mijlocii care alcătuiesc și depun proiecte la ADR Centru, în perioada octombrie-noiembrie a anului acesta. Proiectele trebuie să aibă o... Citeste mai mult »
peste-160-de-milioane-de-lei-pentru-firmele-mici-din-centrul-tarii

Peste 160 de milioane de lei pentru firmele mici din centrul țării

Banii provin din fonduri europene și au fost acordați unui număr de 150 de firme, din diverse domenii de activitate, care activează în județele Brașov, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita și Covasna. Firmele... Citeste mai mult »
proiecte-de-155-milioane-de-euro,-in-harghita,-in-cadrul-por-2014-2020

Proiecte de 155 milioane de euro, în Harghita, în cadrul POR 2014-2020

Potrivit datelor prezentate de Directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Centru, Simion Creţu, în Harghita s-au încheiat, până în prezent, 137 de proiecte în cadrul Programului Operaţional Regional, în valoare de... Citeste mai mult »
fondurile-regio,-coordonate-de-adr-centru,-asigura-dezvoltarea-mobilitatii-in-judetul-covasna

Fondurile REGIO, coordonate de ADR Centru, asigură dezvoltarea mobilității in județul Covasna

Începând de astăzi, municipiul Sfantu Gheorghe va beneficia de unul dintre cele mai importante proiecte din regiune. Este cel mai mare proiect, ca valoare, semnat de municipalitate in cadrul Programului Operațional Regional,... Citeste mai mult »
peste-7-milioane-de-lei-pentru-liceul-tehnologic-din-deda

Peste 7 milioane de lei pentru Liceul Tehnologic din Deda

Primăria comunei mureșene Deda a semnat un contract pentru modernizarea și reabilitarea Liceului Tehnologic “Vasile Netea” din comună. Cea mai mare parte a finantării, adică peste 7.7 milioane de lei sunt fonduri... Citeste mai mult »
vesti-bune-pentru-elevii-liceului-tehnologic-din-deda

Vești bune pentru elevii Liceului Tehnologic din Deda

Un nou contract de finanțare ce propune crearea unei structuri educaționale adecvate pentru aproape 350 copii se va realiza prin fondurile nerambursabile Regio în județul Mureș. Proiectul va asigura o infrastructură educațională... Citeste mai mult »
municipiul-targu-mures-va-avea-un-sistem-de-gestionare-inteligenta-a-traficului

Municipiul Târgu Mureș va avea un sistem de gestionare inteligentă a traficului

Acesta va veni în ajutorul celorlalte proiecte de creștere ale mobilității urbane ale municipiului și are să fie achiziționat printr-un contract încheiat între municipalitate si ADR Centru. Noul sistem de management al... Citeste mai mult »
mai-putina-birocratie-pentru-accesarea-fondurilor-europene

Mai puțină birocrație pentru accesarea fondurilor europene

În contextul în care Agențiile pentru Dezvoltare Regională au devenit, în urma aprobării unui proiect de lege, autoritățile de management pentru fondurile europene care vor intra prin Programul Operațional Regional 2021-2027. Odată... Citeste mai mult »
alei-pietonale,-biciclete-si-piste-pentru-biciclisti-la-targu-mures

Alei pietonale, biciclete și piste pentru bicicliști la Târgu Mureș

Un contract de finanțare în valoare de de peste 13 milioane de lei, încheiat între Primăria Municipiului Târgu Mureș și ADR Centru, va aduce mureșenilor un nou traseu de agrement în zona... Citeste mai mult »
31-milioane-de-lei-finantare-regio-pentru-infrastructura-de-transport-in-tg.mures

31 milioane de lei finanțare Regio pentru infrastructura de transport în Tg.Mureș

Un nou contract de finanțare nerambursabilă a fost semnat de Primăria Municipiului Târgu Mureș cu ADR Centru. Acesta prevede asigurarea investiției a peste 31 milioane de lei pentru un serviciu eficient de... Citeste mai mult »