modernizari-de-5-milioane-de-euro-la-doua-licee-din-covasna

Modernizări de 5 milioane de euro la două licee din Covasna

Municipiile Sfântu Gheorghe și Târgu-Secuiesc vor beneficia de investiții din fonduri europene pentru modernizarea Colegiului Național „Szekely Miko” respectiv a Liceului Tehnologic „Apor Peter”. Lucrările de la cele două licee constau în... Citeste mai mult »
patru-licee-din-harghita-vor-fi-modernizate

Patru licee din Harghita vor fi modernizate

Este vorba despre unități de învățământ din orașele Gheorgheni, Toplița și Cristuru Secuiesc, ale căror clădiri vor fi reabilitate cu fonduri europene. Valoarea celor 4 contracte încheiate cu ADR Centru este de... Citeste mai mult »
imm-urile-din-regiunea-centru-asteapta-finantari-de-miliarde-de-lei-prin-adr-centru

IMM-urile din Regiunea Centru așteaptă finanțări de miliarde de lei prin ADR Centru

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Centru a anunţat că IMM-urile din regiune au depus, numai în ultima lună, solicitări de finanţare din fonduri europene de peste 3 miliarde de lei în cadrul... Citeste mai mult »
conditii-moderne-pentru-copiii-cu-nevoi-speciale-din-covasna

Condiții moderne pentru copiii cu nevoi speciale din Covasna

Acest lucru va fi posibil grație unui proiect cu finanțare europeană câștigat de Consiliul Județean Covasna, prin care se va extinde și moderniza Școala Gimnazială Specială din Sf. Gheorghe. Astfel, aproape 200... Citeste mai mult »
peste-20-de-milioane-de-euro-fonduri-pentru-imm-urile-din-centrul-tarii

Peste 20 de milioane de euro fonduri pentru IMM-urile din centrul țării

ADR Centru a lansat un nou apel de proiecte în cadrul unui program de investiții menit să sprijine dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii din județele Alba, Brașov, Covasna, Mureș și Sibiu. Perioada... Citeste mai mult »
100-de-milioane-de-lei-pot-fi-accesate-de-imm-urile-din-centrul-tarii

100 de milioane de lei pot fi accesate de IMM-urile din centrul țării

Banii provin din fonduri europene și vor fi acordați firmelor mici și mijlocii care alcătuiesc și depun proiecte la ADR Centru, în perioada octombrie-noiembrie a anului acesta. Proiectele trebuie să aibă o... Citeste mai mult »
peste-160-de-milioane-de-lei-pentru-firmele-mici-din-centrul-tarii

Peste 160 de milioane de lei pentru firmele mici din centrul țării

Banii provin din fonduri europene și au fost acordați unui număr de 150 de firme, din diverse domenii de activitate, care activează în județele Brașov, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita și Covasna. Firmele... Citeste mai mult »
proiecte-de-155-milioane-de-euro,-in-harghita,-in-cadrul-por-2014-2020

Proiecte de 155 milioane de euro, în Harghita, în cadrul POR 2014-2020

Potrivit datelor prezentate de Directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Centru, Simion Creţu, în Harghita s-au încheiat, până în prezent, 137 de proiecte în cadrul Programului Operaţional Regional, în valoare de... Citeste mai mult »
fondurile-regio,-coordonate-de-adr-centru,-asigura-dezvoltarea-mobilitatii-in-judetul-covasna

Fondurile REGIO, coordonate de ADR Centru, asigură dezvoltarea mobilității in județul Covasna

Începând de astăzi, municipiul Sfantu Gheorghe va beneficia de unul dintre cele mai importante proiecte din regiune. Este cel mai mare proiect, ca valoare, semnat de municipalitate in cadrul Programului Operațional Regional,... Citeste mai mult »
peste-7-milioane-de-lei-pentru-liceul-tehnologic-din-deda

Peste 7 milioane de lei pentru Liceul Tehnologic din Deda

Primăria comunei mureșene Deda a semnat un contract pentru modernizarea și reabilitarea Liceului Tehnologic “Vasile Netea” din comună. Cea mai mare parte a finantării, adică peste 7.7 milioane de lei sunt fonduri... Citeste mai mult »