ultima ora a fost desemnat candidatul la primarie din partea usr mures

ULTIMA ORĂ. A fost desemnat candidatul la primărie din partea USR Mureș!

În urmă cu puțin timp s-a încheiat competiția internă din partidul USR Mureș. Cei doi candidați Adrian Nemeth și Lavinia Cosma s-au duelat pentru desemnarea candidatului la primăria Tîrgu Mureș. După o... Citeste mai mult »
adrian nemeth candidatul usr la primaria tirgu mures

Adrian Nemeth – candidatul USR la Primăria Tîrgu-Mureș

Competiția internă din USR Tîrgu-Mureș s-a încheiat în urmă cu câteva minute. Scorul a fost unul strâns, iar câștigătorul competiției a fost declarat Adrian Nemeth.   Surse din interiorul USR Tîrgu-Mureș au... Citeste mai mult »
useristii voteaza marti ii anuntam noi pe cei care nu stiu

Useriștii votează marți. Îi anunțăm noi pe cei care nu știu…

Adunarea Generală a USR Tîrgu-Mureș a fost convocată pentru zia de marți, săptămâna viitoare. Cei care se vor prezenta la ședință vor fi puși să aleagă între Adrian Nemeth și Lavinia Cosma,... Citeste mai mult »
manevre suspecte inaintea desemnarii candidatului la primaria tirgu mures in usr scaled

Manevre suspecte înaintea desemnării candidatului la Primăria Tîrgu-Mureș în USR

Desemnarea candidatului pentru fotoliul de primar al municipiului Tîrgu-Mureș a intrat într-o nouă fază în USR Mureș. Câteva persoane din Atintiș ar putea decide candidatul. Asta după ce în decembrie 2019 cei... Citeste mai mult »
exclusivitate demisie surpriza in usr mures

Exclusivitate: Demisie surpriză în USR Mureș

Demisie de răsunet în USR Mureș! Surse demne de încredere din interiorul Uniunii Salvați România, filiala Mureș au confirmat în urmă cu puțin timp pentru Agenda de Mureș că unul din cei... Citeste mai mult »
reactiile candidatilor usr ramasi in cursa pentru fotoliul de primar al municipiului tirgu mures scaled

Reacțiile candidaților USR rămași în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Tîrgu-Mureș

La 24 de ore de la momentul în care au început miercuri dezbaterile pentru desemnarea unuia din cei trei membri drept posibil candidat al USR pentru fotoliul de primar al municipiului Tîrgu-Mureș,... Citeste mai mult »
candidatura usr pentru primaria tirgu mures lasata in coada de peste scaled

Candidatura USR pentru Primăria Tîrgu-Mureș lăsată în coadă de pește

După mai multe ore de discuții și două runde de vot, useriștii tîrgumureșeni au lăsat nedecisă competiția internă în problema desemnării candidatului propriu la fotoliul de primar al municipiului Tîrgu-Mureș la alegerile... Citeste mai mult »
cu cine ataca usr primaria tirgu mures

Cu cine atacă USR Primăria Tîrgu-Mureș?

Trei useriști din Mureș vor să candideze în 2020 pentru fotoliul de primar al municipiului Tîrgu-Mureș. Ei speră ca miercuri să primească vot de sprijin în cadrul Uniunii unde, susțin sursele Agenda... Citeste mai mult »