dispensa consiliului judetean mures reduce la 38 numarul minim de pasageri pe care trebuia sa l realizeze conducerea aeroportului in 2019

DISPENSĂ – Consiliului Județean Mureș reduce la 38% numărul minim de pasageri pe care trebuia să-l realizeze conducerea Aeroportului în 2019

DEZVOLTARE LENTĂ. Deși, încă din 2018, conducerea Consiliului Județean (CJ) Mureș a impus membrilor Consiliului de Administrație al Aeroportului Transilvania (prezidat de Peti Andrei/Peti András), în criteriile de performanță obligatorii, un trafic... Citeste mai mult »
papa francisc a decolat de pe aeroportul targu mures de cateva minute

Papa Francisc a decolat de pe Aeroportul Târgu-Mureş de câteva minute

La ora 15 și 30 de minute a decolat aeronava TAROM de pe Aeroportul ”Transilvania” Târgu-Mureș cu Papa Francisc și delegația oficială a Vaticanului către Iași. Acesta a sosit la Târgu-Mureș cu... Citeste mai mult »
fibula de la suseni acordata papei francisc pe aeroportul targu mures

Fibula de la Suseni, acordată Papei Francisc pe Aeroportul Târgu-Mureş

O delegație formată din prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, primarul Municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, și alți oficiali din aparatul administrativ local, l-au întâmpinat pe Papa Francisc în această dimineață pe Aeroportul ”Transilvania”... Citeste mai mult »