zboruri-charter-de-pe-aeroportul-tg.mures-spre-turcia,-din-13-august

Zboruri charter de pe Aeroportul Tg.Mureș spre Turcia, din 13 august

Traficul aerian pe Aeroportul Tg.Mureș continuă să fie puternic afectat de criza COVID, existând restricții pe destinațiile către Egipt și Grecia, pe cursele comerciale regulate. Însă, continuă să funcționeze cursele de pasageri... Citeste mai mult »
peste-9-milioane-de-lei-costa-remiza-psi-de-la-aeroportul-tg.-mures

Peste 9 milioane de lei costă remiza PSI de la Aeroportul Tg. Mureș

CJ Mureș a aprobat documentația și indicatorii tehnico economici pentru ridicarea unei remize PSI la Aeroportul ”Transilvania” din Tg.Mureș, care condiționează acordarea certificării activităților aeroportuare. Termenul de conformare dat Aeroportului este decembrie... Citeste mai mult »
primele masuri privind noul tip de coronavirus pe aeroportul tg mures

Primele măsuri privind noul tip de coronavirus pe Aeroportul Tg.Mureș

Toți pasagerii care vin sau pleacă de pe Aeroportul Târgu-Mureș primesc, începând de ieri, materiale informative despre pneumonia cu noul coronavirus care a afectat deja trei provincii din China și care prezintă... Citeste mai mult »
investitii noi la aeroportul tg mures

Investiții noi la Aeroportul Tg. Mureș

Persoanele cu mobilitate redusă vor avea curând la dispoziție un lift special la Aeroportul ”Transilvania” Târgu-Mureș, achiziționat din fondurile Consiliului Județean. Lucrările la terminal continuă și anul acesta iar în circa două... Citeste mai mult »
update papa francisc la aeroportul tg mures

UPDATE: Papa Francisc, la Aeroportul Tg. Mureș

UPDATE 08,30: Papa Francisc pleacă de la aeroport http://www.radiomures.ro/wp-content/uploads/2019/06/video-1559367315.mp4 UPDATE:  Fibula de la Suseni, acordată Papei Francisc pe Aeroportul Târgu-Mureş UPDATE 08,20: O delegație formată din prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, primarul Municipiului Târgu-Mureș,... Citeste mai mult »