aeroportul-”transilvania”-este-pregatit-pentru-reluarea-curselor-charter

Aeroportul ”Transilvania” este pregătit pentru reluarea curselor charter

Ridicarea treptată a restricțiilor de călătorie va determina reluarea zborurilor inclusiv cele de tip charter spre destinațiile turistice. Managerul Aeroportului ”Transilvania”, Peti Andrei, spune că aeroportul este pregătit pentru reluarea tuturor zborurilor... Citeste mai mult »
de-la-1-iulie-se-reiau-toate-zborurile-de-pe-aeroportul-”transilvania”

De la 1 iulie se reiau toate zborurile de pe Aeroportul ”Transilvania”

Aeroportul mureșean a funcționat la capacitate redusă pe perioada stării de urgență, operând doar zborurile charter care au transportat muncitori în străinătate și au preluat urgențele, unde a fost cazul. O parte... Citeste mai mult »
conducerea-aeroportului-tg.mures,-reconfirmata-in-functii

Conducerea Aeroportului Tg.Mureș, reconfirmată în funcții

Conducerea Aeroportului Transilvania a primit, joi, un nou mandat de 4 ani. Ca urmare a votului exprimat de consilierii județeni, președintelui Consiliului de administrație, Peti Andrei și vicepreședintelui Consiliului, Popa Daniel Marius,... Citeste mai mult »
zboruri-reluate-pe-aeroportul-transilvania-tg.mures

Zboruri reluate pe Aeroportul Transilvania Tg.Mureș

Chiar dacă starea de urgență încă nu a fost ridicată, o companie aeriană a reluat deja zborurile pe relația Tg.Mureș – Budapesta. Acestea circulă în prezent de 3 ori pe săptămână, însă... Citeste mai mult »
90947885 826240424524735 2508914251289067520 n 1

INCONȘTIENȚĂ. “Să rămânem la distanţă astăzi pentru a ne putea îmbrăţişa mâine.” – Doar un slogan pentru Conducere Aeroportului Transilvania

Conducerea Aeroportului Transilvania depășită? Distanța recomandată de 1 metru dintre două persoane este nerespectată! Vor urma noi cazuri de corona virus în Județul Mureș? Evident, pericolul este foarte real. În urma cu... Citeste mai mult »
ultimele curse au aterizat cu 146 de pasageri pe aeroportul transilvania

ULTIMELE curse au aterizat cu 146 de pasageri pe Aeroportul Transilvania!

Ieri, 24 martie 2020, pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș a aterizat cursa de la Budapesta. Din numărul total de 26 de pasageri, 9 au intrat în autoizolare la domiciliu. De asemenea,... Citeste mai mult »
cateva sute de persoane au aterizat pe aeroportul transilvania

Câteva sute de persoane au aterizat pe Aeroportul Transilvania!

Ieri, 22.03.2020, pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș a aterizat cursa de la Budapesta. Din numărul total de 39 de pasageri, 29 au intrat în autoizolare la domiciliu. În cursa de la... Citeste mai mult »
nu sunt curse suspendate pe aeroportul transilvania targu mures

Nu sunt curse suspendate pe Aeroportul Transilvania Târgu Mureș

Aeroportul Transilvania Târgu Mureș își desfășoară activitatea cu programul de lucru normal, informează Consiliul Județean Mureș. Nu sunt anulate sau suspendate curse aeriene către niciuna dintre destinațiile accesibile de pe aeroport. Pasagerii... Citeste mai mult »
41 de persoane care au aterizat pe aeroportul transilvania targu mures in autoizolare

41 de persoane care au aterizat pe Aeroportul Transilvania Târgu Mureș, în autoizolare

Cancelaria prefectului județului Mureș informează că astăzi, pe Aeroportul Transilvania Târgu Mureș a aterizat cursa din Dortmund, având 98 de pasageri îmbarcați. Reprezentanții DSP Mureș s-au deplasat la aeroport pentru a opera... Citeste mai mult »
update reprezentantii dsp verifica o cursa de germania aterizata la vidrasau 41 persoane autoizolate

UPDATE: Reprezentanții DSP verifică o cursă de Germania aterizată la Vidrasău. 41 persoane, autoizolate

Reprezentanții Direcției de Sănătate Mureș verifică, la această oră, o cursă aeriană Wizz Air sosită din Germania (site-ul aeroportului nu poate fi accesat momentan), dintr-o zonă de risc unde au fost semnalate... Citeste mai mult »