un-produs-alimentar-banal-a-creat-o-adevarata-frenezie-in-randul-consumatorilor

Un produs alimentar banal a creat o adevărată frenezie în rândul consumatorilor

O supă rece de legume născută în sudul Spaniei, a invadat de mai mulţi ani restul Europei şi acum a plecat să cucerească lumea. Trei giganţi din industria alimentară îşi dispută trei... Citeste mai mult »
unul-din-doi-angajatori-are-planuri-sa-si-relanseze-activitatea-dupa-ce-trece-criza-provocata-de-epidemie

Unul din doi angajatori are planuri să-şi relanseze activitatea după ce trece criza provocată de epidemie

Dar, vor avea nevoie şi de bani. Este motivul pentru care iniţiativa pentru Competitivitate a lansat „Ghidul Surselor de Finanţare pentru Companii în Timpul Crizei COVID-19”. Think tank-ul INACO – sare în... Citeste mai mult »
transportatorii de persoane sunt nevoiti sa isi inchida afacerile

Transportatorii de persoane sunt nevoiţi să își închidă afacerile

Transportatorii de persoane sunt nevoiţi să își închidă afacerile, pe fondul pandemiei de coronavirus şi speră ca statul să îi poată sprijini să treacă peste această criză. Unul dintre transportatorii din județul... Citeste mai mult »
este o certitudine romanii daruiesc mai multe flori decat in trecut

Este o certitudine: românii dăruiesc mai multe flori decât în trecut

Deducem acest lucru din faptul că afacerile din domeniul floral și-au dublat cifra de afaceri în ultimii cinci ani. Creșterea se bazează însă pe comerț și mai ales pe importuri, ceea ce... Citeste mai mult »
afacere nascuta de la zero

Afacere născută de la zero

Poți să scoți bani din piatră seacă? Poți. O dovedeșe un antreprenor târgumureșean. Marius Ardelean are 24 de ani și este absolvent de Informatică. El produce, într-un atelier din Târgu-Mureş, agende de... Citeste mai mult »
una din modalitatile de a face bani repede si multi nu este de a avea o meserie sau o afacere ci politica

Una din modalităţile de a face bani repede şi mulţi nu este de a avea o meserie sau o afacere ci politica

Şi asta pentru că, pe lângă alte surse de venit, partidele sau candidaţii în alegeri primesc sume importante de bani de la stat. Cu toate acestea românii au ajuns să urască atât... Citeste mai mult »
regiunea centru cea mai interesata de deschiderea unor noi afaceri

Regiunea Centru, cea mai interesată de deschiderea unor noi afaceri

Peste 8.700 de noi afaceri românești au fost înființate cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile în actuala perioadă de programare (2014-2020). Finanțarea a fost acordată pentru proiecte în cadrul schemelor de ajutor de... Citeste mai mult »
afacerile din comert au continuat sa avanseze in primele sapte luni ale anului

Afacerile din comerţ au continuat să avanseze în primele şapte luni ale anului

Datele Institutului Naţional de Statistică publicate astăzi arată că cifra de afaceri din comerţul cu ridicata, cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, a crescut cu 6,5%, faţă de perioada similară din... Citeste mai mult »
noi incubatoare de afaceri pe harta regiunii centru

Noi incubatoare de afaceri pe harta Regiunii Centru

La Miercurea Nirajului și Târgu Mureș, în următorii ani se vor deschide noi centre unde afacerile la început de drum vor beneficia de spații de lucru dotate cu echipamente și sprijin specializat,... Citeste mai mult »