programul-pentru-tinerii-fermieri-nu-poate-incepe-in-mures

Programul pentru tinerii fermieri nu poate începe în Mureș

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale primește din 15 iulie cereri pentru programul sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri. Solicitările pot fi depuse până la 15 octombrie 2020 sau până la epuizarea sumei alocate.... Citeste mai mult »
tinerii-fermieri-pot-solicita-de-la-afir-fonduri-nerambursabile-pentru-instalarea-ca-sefi-de-exploatatii-agricole

Tinerii fermieri pot solicita de la AFIR fonduri nerambursabile pentru instalarea ca șefi de exploatații agricole

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) anunță lansarea sesiunii de primire a solicitărilor de finanțare Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Tinerii fermieri pot solicita de la AFIR fonduri nerambursabile pentru instalarea... Citeste mai mult »
sprijin-financiar-pentru-producatorii-din-sectorul-pomicol

Sprijin financiar pentru producătorii din sectorul pomicol

Suma maximă acordată este de 100.000 euro/an The post Sprijin financiar pentru producătorii din sectorul pomicol appeared first on Realitatea de Argeș. Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Sprijin financiar pentru producătorii... Citeste mai mult »
apia si afir mures pregatite sa primeasca cererile fermierilor in contextul crizei coronavirusului

APIA și AFIR Mureș, pregătite să primească cererile fermierilor în contextul crizei coronavirusului

APIA a demarat din data de 2 martie și până pe 15 mai, campania de primire a cererilor unice de plată pentru anul 2020. Instituția este pregătită logistic cu tot ceea ce... Citeste mai mult »
36 milioane de euro bugetul comunei ibanesti

3,6 milioane de euro, bugetul comunei Ibănești

Consiliul Local Ibănești s-a întrunit vineri, 14 februarie, în ședință ordinară, având pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului local și bugetului veniturilor proprii pe anul 2020. „Proiectul de... Citeste mai mult »
harghitenii invitati sa discute despre utilizarea fondurilor europene in judet

Harghitenii, invitați să discute despre utilizarea fondurilor europene în județ

Agenția de Dezvoltare Regională Centru organizează în data de 14 noiembrie, la Miercurea Ciuc, o dezbatere intitulată „Unde sunt fondurile europene din județul tău?” Cetățenii care vor să afle ce rol joacă... Citeste mai mult »
atestarile online pentru produse traditionale nu ii ajuta pe producatori

Atestările online pentru produse tradiţionale nu îi ajută pe producători

Ei spun că eliberarea atestatului pentru produse tradiţionale se face doar în urma vizitei la fața locului a reprezentanților Direcției Agricole, dar fermierii trebuie oricum să meargă la sediul instituției pentru a... Citeste mai mult »
sc media marketing srl aproape un milion de euro fonduri nerambursabile investiti in reabilitarea si modernizarea drumurilor din comuna brancovenesti

SC Media Marketing SRL: Aproape un milion de euro, fonduri nerambursabile, investiți în reabilitarea și modernizarea drumurilor din comuna Brâncovenești

Proiectul „REABILITARE ȘI MODERNIZARE DRUMURI ÎN COMUNA BRÂNCOVENEȘTI, JUDEȚUL MUREȘ”, proiect care a beneficiat de o finanțare nerambursabilă de aproape un milion de euro acordată prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, a ajuns... Citeste mai mult »
in premiera fermierii pot achizitiona hale si grajduri prin afir

În premieră, fermierii pot achiziţiona hale şi grajduri prin AFIR

Acest lucru se poate realiza în mod direct, începând cu data de 27 iunie, între furnizori și fermieri, fără ca aceștia din urmă să mai parcurgă procedura de achiziţie prin selecţie de... Citeste mai mult »
15 000 de euro pentru micii fermieri

15.000 de euro pentru micii fermieri

AFIR revine cu vești bune, de această dată pentru micii fermieri, în cadrul programului PNDR 2014 – 2020. Fermierii care dețin sau folosesc o exploatație agricolă încadrată în categoria de fermă mică vor putea cere bani... Citeste mai mult »