informatii-privind-depunerea-declaratiilor-de-avere

Informații privind depunerea declarațiilor de avere

Luni, 15 iunie 2020, este data limită la care persoanele prevăzute la art. 1, alin. (1) din Legea nr. 176/2010 (https://bit.ly/2ZPhVQy), pot depune declarațiile de avere și de interese anuale. În vederea... Citeste mai mult »
un functionar public din primaria targu mures declarat incompatibil de ani

Un funcționar public din Primăria Târgu Mureș, declarat incompatibil de ANI

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat ieri că a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Szabó Loránd László, în prezent funcționar public în cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș și fost... Citeste mai mult »
ani incompatibilitate la spitalul clinic judetean de urgenta tirgu mures

ANI: Incompatibilitate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Tîrgu-Mureș

Agenția Națională de Integritate a dat publicității, în urmă cu câteva minute, un comunicat de presă potrivit căruia un nou caz de incompatibilitate a fost depistat la Spitalul Clinic Județean de Urgență... Citeste mai mult »
ani incompatibilitate la iclanzel

ANI: Incompatibilitate la Iclănzel

Agenția Națională de Integritate a stabilit că MAILAT MARIANA, funcționar public în cadrul Primăriei comunei Iclănzel, Județul Mureș s-ar fi aflat timp de cinci ani în incompatibilitate. Potrivit inspectorilor de integritatea, în... Citeste mai mult »
2 alesi locali din mures declarati in incompatibilitate de ani

2 aleşi locali din Mureș, declarați în incompatibilitate de ANI

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate şi conflict de interese de natură administrativă în cazul a 9 foşti şi actuali aleşi locali. Printre aceștia se numără Bordi Istvan, viceprimar... Citeste mai mult »
incompatibilitate la penitenciarul tirgu mures

Incompatibilitate la Penitenciarul Tîrgu-Mureș

Medicul-șef al Penitenciarului Tîrgu-Mureș a fost declarat ca fiind în stare de incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate. Potrivit ANI, NEDELCU DANIELA a fost în incompatibilitate în perioada în care a ocupat... Citeste mai mult »