amr,-unjr-si-ajado-condamna-public-sanctionarea-ori-blamarea-in-orice-fel-a-judecatorilor-si-procurorilor-care-critica-intemeiat-sistemul-judiciar

AMR, UNJR și AJADO condamnă public sancționarea ori blamarea în orice fel a judecătorilor și procurorilor care critică întemeiat sistemul judiciar

Trei asociații ale magistraților – Asociația Magistraților din România (AMR), Uniunea Națională a Judecătorilor din România (UNJR) și Asociația Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului (AJADO) – au remis  astăzi un comunicat prin... Citeste mai mult »
asociatiile-magistratilor-saluta-declararea-oug-23/2020-ca-neconstitutionala

Asociaţiile magistraţilor salută declararea OUG 23/2020 ca neconstituţională

Asociația Magistraților din România (AMR), Uniunea Națională a Judecătorilor din România (UNJR) și Asociația Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului (AJADO) salută decizia Curții Constituționale din data de 2 iunie 2020, prin care s-a admis excepția de... Citeste mai mult »
ministrul justitiei acuzat de dezinformare si manipulare de asociatiile magistratilor

Ministrul Justiției, acuzat de dezinformare și manipulare de asociațiile magistraților

Asociația Magistraților din România (AMR), reprezentată legal de judecător dr. Andreea Ciucă, în calitate de președinte interimar, Asociația Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului (AJADO), reprezentată legal de judecător Florica Român, în calitate de președinte, și... Citeste mai mult »
asociatiile magistratilor solicita refacerea raportului mcv din 2019

Asociaţiile magistraţilor solicită refacerea Raportului MCV din 2019

Magistraţi din patru asociaţii profesionale din România au arătat, într-un comunicat de presă pe care ni l-au remis că au solicitat, printre altele, experților Comisiei Europene aflați în misiune în România în... Citeste mai mult »
ajado solicita public sefului statului sa respecte decizia ccr privind revocarea anei birchall din functia de ministru al justitiei

AJADO solicită public șefului statului să respecte decizia CCR privind revocarea Anei Birchall din funcţia de ministru al justiţiei

Asociaţia Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului solicită public Preşedintelui României, Klaus Iohannis, revocarea ‘de îndată’, a Anei Birchall din poziţia de ministru al justitei, astfel cum a dispus Curtea Constituţională a României... Citeste mai mult »
amr si ajado condamna atitudinea celor care boicoteaza sedintele plenului csm

AMR si AJADO condamnă atitudinea celor care boicotează ședințele plenului CSM

Asociația Magistraților din România (AMR) și Asociația Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului (AJADO) ne-au remis un comunicat de presă în care “condamnă blocarea, de către unii membrii ai Consiliului Superior al Magistraturii... Citeste mai mult »