consilierii-locali-au-amanat-hotararile-de-majorare-a-impozitelor-pentru-cei-ce-nu-si-ingrijesc-proprietatile

Consilierii locali au amânat hotărârile de majorare a impozitelor pentru cei ce nu-şi îngrijesc proprietăţile

Azi a fost o zi, teoretic, grea pentru consilierii locali din Târgu-Mureş: pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local au figurat nu mai puţin de 68 de proiecte de... Citeste mai mult »
meciul-dintre-csm-tg.mures-si-scmu-craiova-a-fost-amanat

Meciul dintre CSM Tg.Mureș și SCMU Craiova a fost amânat

Partida dintre CSM Tg.Mureș și SCMU Craiova din etapa a 2-a a Ligii Naționale de baschet masculin, programată inițial la 8 octombrie la Tg.Mureș, a fost amânată pentru data de 16 noiembrie.... Citeste mai mult »
meciul-csm-tg.mures-agronomia-bucuresti,-amanat-din-cauza-covid-19

Meciul CSM Tg.Mureș-Agronomia București, amânat din cauza COVID-19

Echipa masculină de baschet a Clubului Sportiv Municipal Tg.Mureș ar fi trebuit să întâlnească, sâmbătă, 12 februarie, pe teren propriu, pe CS Agronomia București, într-un meci din cea de-a 11-a etapă a... Citeste mai mult »
programul-„initiere-in-sport”-destinat-elevilor-si-prescolarilor-din-covasna,-suspendat-din-cauza-pandemiei

Programul „Iniţiere în sport” destinat elevilor şi preşcolarilor din Covasna, suspendat din cauza pandemiei

Primăria Sfântu Gheorghe a suspendat, din cauza pandemiei, programul „Iniţiere în sport”, destinat preşcolarilor şi şcolarilor mici, acesta urmând să fie reluat în momentul în care situaţia epidemiologică va permite. Programul „Iniţiere... Citeste mai mult »
schimbari-in-programul-campionatului-mondial-de-formula-1

Schimbări în programul Campionatului Mondial de Formula 1

Organizatorii competiției au anunțat că Marile Premii ale Statelor Unite ale Americii, Braziliei, Mexicului și Canadei nu vor mai avea loc în acest an, în schimb sezonul va fi completat cu trei... Citeste mai mult »
turneul-final-al-fed-cup,-amanat-cu-un-an

Turneul final al Fed Cup, amânat cu un an

Federația Internațională de Tenis (ITF) a decis vineri, 26 iunie, amânarea cu un an a turneului final al Fed Cup (Cupa Federației la tenis de câmp feminin). Competiția fusese inițial programată în... Citeste mai mult »
trei-noi-curse-din-sezonul-de-formula-1-au-fost-anulate

Trei noi curse din sezonul de Formula 1 au fost anulate

Organizatorii Campionatului Mondial de Formula 1 au hotărât să anuleze trei noi curse din sezonul 2020, respectiv Marile Premii ale Azerbaidjanului, statului Singapore și Japoniei. Organizatorii şi-au motivat deciziile prin faptul că... Citeste mai mult »
circuitul-mondial-de-sah-a-primit…-mat

Circuitul mondial de șah a primit… mat

Așa cum v-am mai anunțat, cel de-al șaselea sezon al circuitului mondial de şah – Grand Chess Tour – a fost reprogramat în 2021. Ediția 2020 s-a amânat din cauza pandemiei de... Citeste mai mult »
intrecerile-balcanice-de-atletism,-amanate-din-cauza-coronavirusului

Întrecerile balcanice de atletism, amânate din cauza coronavirusului

Asociația Balcanică de Atletism a anunțat că toate competițiile ce urmau să se desfășoare în lunile mai și iunie vor fi reprogramate din cauza pandemiei de coronavirus. România urma să găzduiască, în... Citeste mai mult »
campionatele-europene-de-haltere,-amanate-din-nou

Campionatele Europene de haltere, amânate din nou

Comitetul Executiv al Federației Europene de Haltere a decis să amâne, din nou, Campionatele Europene pentru seniori, care ar fi trebuit să se desfășoare între 13-21 aprilie, la Moscova. Forul continental a... Citeste mai mult »