2501.2021-–-situatia-ratei-de-incidenta-la-1000-locuitori-la-nivelul-judetului-mures!

25.01.2021 – Situația ratei de incidență la 1000 locuitori la nivelul județului Mureș!

Având în vedere modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a adoptat astăzi, 25 ianuarie... Citeste mai mult »
israelul-suspenda-toate-zborurile-internationale!-cat-va-dura-restrictia

Israelul SUSPENDĂ toate zborurile internaționale! Cât va dura restricția

Israelul suspendă toate zborurile internaţionale pentru a preveni sosirea persoanelor infectate cu noile variante ale coronavirusului. Măsura este valabilă 7 zile. Între timp, serul anti-Covid se administrează și tinerilor, în noua etapă... Citeste mai mult »
noi-intarzieri-la-livrarile-de-vaccin-in-europa!

Noi ÎNTÂRZIERI la livrările de vaccin în Europa!

Vaccinurile produse de Pfizer și Moderna oferă protecție inclusiv față de tulpinile britanică și sud-africană ale coronavirusului, dau asigurări cele două companii. Dar ambele au mari probleme cu livrările. Din cauza nedoritelor... Citeste mai mult »
ministrul-muncii:-toate-pensiile-din-romania-vor-fi-recalculate,-pe-baza-unei-noi-legi-a-pensiilor!-cat-va-dura-procesul

Ministrul Muncii: Toate pensiile din România vor fi recalculate, pe baza unei noi legi a pensiilor! Cât va dura procesul

Creşterea pensiilor cu 40% este o iluzie, deoarece România, în nicio etapă a dezvoltării ei, nu este în stare să facă efortul bugetar necesar acestei majorări, de 138 de miliarde de lei,... Citeste mai mult »
ora-13:00-bilantul-oficial-al-cazurilor-de-coronavirus-–-25-ianuarie-2021!-1.551-de-noi-cazuri

ORA 13:00. Bilanțul oficial al cazurilor de Coronavirus – 25 ianuarie 2021! 1.551 de NOI cazuri

Până astăzi, 25 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 712.561 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 654.875 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor... Citeste mai mult »
atentionare-cod-galben-de-vant-puternic,-in-mures!

ATENȚIONARE cod galben de vânt puternic, în Mureș!

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ ➡COD GALBEN⚠️ Interval de valabilitate: 25 ianuarie, ora 10:00 – 25 ianuarie, ora 19:00 ➡ Județul Mureș. Fenomene meteo periculoase vizate: intensificări ale vântului. În intervalul menționat, la munte, în... Citeste mai mult »
info.-ajutor-pentru-completarea-programarii-privind-administrarea-vaccinului-anti-covid!

INFO. Ajutor pentru completarea programării privind administrarea vaccinului anti-Covid!

Cetățenii târgumureșeni cu vârsta de peste 65 de ani, precum și cei cu boli cronice care doresc să se programeze în vederea administrării vaccinului anti-Covid 19 și nu au posibilitatea de a-și... Citeste mai mult »
detecteaza-coronavirusul-inainte-de-aparitia-simptomelor!

Detectează coronavirusul înainte de apariția simptomelor!

Infecția cu noul coronavirus ar putea fi depistată cu ajutorul ceasurilor inteligente, care dețin funcții de sănătate necesare pentru a identifica o infecție cu virusul SARS-CoV-2, cu câteva zile înainte de apariția... Citeste mai mult »
romania,-cel-mai-redus-pachet-de-sprijin-pentru-economie,-in-pandemie.-raportul-moody’s!

România, cel mai REDUS pachet de sprijin pentru economie, în pandemie. Raportul Moody’s!

Guvernul României a acordat cel mai redus pachet de sprijin pentru economie din Europa Centrală şi de Est, în 2020, în contextul pandemiei, arată un raport al agenţiei de rating Moody’s, care... Citeste mai mult »
o-noua-transa-de-vaccin-anticoronavirus-ajunge-azi-in-romania.-cand-este-adusa-urmatoarea!

O nouă tranșă de vaccin anticoronavirus ajunge azi în România. Când este adusă următoarea!

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva COVID-19 a anunţat că azi soseşte în ţară a şasea tranşă de vaccin Pfizer/BioNTech – 92.430 de doze. Vaccinurile vor veni pe... Citeste mai mult »