o-consiliera-psd,-retinuta-de-procurori-pentru-delapidarea-unui-club-sportiv-municipal!

O consilieră PSD, reținută de procurori pentru delapidarea unui club sportiv municipal!

Daniela Coța, consiliera lui Dăncilă, a fost reținută de procurori sub acuzația fals și uz de fals, într-un dosar de corupție, care se referă la finanțarea unui club sportiv. Fosta consileră și... Citeste mai mult »
incredibil.-firma-primariei-plateste-chirie-de-0,8-euro/mp-in-mijlocul-orasului!-alti-comercianti-de-la-8-euro/mp-in-sus

INCREDIBIL. Firma primăriei plătește chirie de 0,8 euro/mp în mijlocul orașului! Alți comercianți de la 8 euro/mp în sus

Am scris de nenumărate ori că Statul este dovedit cel mai prost administrator posibil. Când intervine și în afaceri private, rezultatul este unul la fel de dezastruos și incorect față de privatul... Citeste mai mult »
document.-aplicatie-de-sesizari-la-primarie,-platita-dar-inexistenta!

DOCUMENT. Aplicație de sesizari la primărie, plătită dar inexistentă!

Se pare că “miracolele” nu mai contenesc la nivelul primăriei Tîrgu Mureș, mai exact la vârful acesteia, în rândul unor indivizi care fac “minuni”. În cazul de față, minunea constă în achiziția... Citeste mai mult »
programul-complet-de-transport-in-comun-la-tirgu-mures,-valabil-din-18-mai!

Programul COMPLET de transport în comun la Tîrgu Mureș, valabil din 18 mai!

Purtarea măștii care acoperă nasul și gura este obligatorie începând cu 15 mai 2020 în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise, urmare a... Citeste mai mult »
oms:-dezinfectarea-spatiilor-exterioare-nu-elimina-coronavirusul-si-poate-fi-periculoasa-pentru-sanatate!

OMS: Dezinfectarea spaţiilor exterioare NU ELIMINĂ coronavirusul și poate fi PERICULOASĂ pentru sănătate!

Pulverizarea spaţiilor exterioare, cum sunt străzile sau trotuarele, nu este recomandată pentru eliminarea virusului SARS-CoV-2 sau a altor agenţi patogeni pentru că dezinfectantul este inactivat de murdărie. Mai mult, soluțiile folosite pot... Citeste mai mult »
au-inceput-lucrarile-de-plombare-pe-strazile-din-mures!

Au început lucrările de plombare pe străzile din Mureș!

În aceste zile au început lucrările de plombare în mai multe zone ale județului Mureș. De asemenea, s-au reluat și lucrările de asfaltare, prima intervenție fiind începută în această săptămână pe DJ153... Citeste mai mult »
tupeu.-primaria-transmite-ca-parcurile-sunt-pregatite-pentru-redeschidere!-foto

TUPEU. Primăria transmite că parcurile sunt pregătite pentru redeschidere! FOTO

Ne aflăm la finalul a două luni de stare de urgență, 60 de zile de când mureșenii nu au avut voie să folosească puținele parcuri existente, pe lângă alte zeci de restricții.... Citeste mai mult »
creste-numarul-cazurilor-covid-19-la-sangeorgiu-de-mures!

Crește numărul cazurilor COVID-19 la Sângeorgiu de Mureș!

Primarul Sófalvi Szabolcs din Sângeorgiu de Mureș, unul dintre cei mai transparenți în comunicare, a anunțat în urmă cu puțin timp, încă trei cazuri confirmate pozitiv COVID-19 în localitate. Publicăm integral anunțul... Citeste mai mult »
minciuna-invocata-pentru-demolarea-“balonului”-de-la-weekend!

MINCIUNA invocată pentru demolarea “Balonului” de la Weekend!

După ce a luat unilateral decizia de a desființa balonul preostatic de la bazinul olimpic din “Weekend”, unde se antrenau sute de sportivi, Florea Dorin aruncă iar vina pe Consiliul Local, cum... Citeste mai mult »
petitie-impotriva-demolarii-singurului-bazin-acoperit,-dedicat-sportivilor-de-performanta!-foto

PETIȚIE împotriva DEMOLĂRII singurului bazin acoperit, dedicat sportivilor de performanță! FOTO

Din păcate, iar suntem nevoiți să scriem de niște personaje aflate la conducerea primăriei Tîrgu Mureș, florea dorin și maior claudiu, deși chiar nu ne dorim să o facem. Cum bine se... Citeste mai mult »