cate-un-singur-punct,-dar-pretios

Câte un singur punct, dar prețios

Ambele echipe mureșene din seria 9 a Ligii a III-a de fotbal au obținut câte un singur punct pe teren propriu în etapele a IX-a în turneele play-off și play-out. Remizele pe... Citeste mai mult »
muresenii,-lipsiti-de-sanse-si-griji-in-liga-a-iii-a

Mureșenii, lipsiți de șanse și griji în Liga a III-a

În urma rezultatelor obținute de echipele mureșene participante în seria 9 a Ligii a III-a de fotbal situația echipelor Unirea Ungheni și Avântul Reghin este în mare parte clarificată. În play-off echipa... Citeste mai mult »
sanse-ratate-de-mureseni-in-liga-a-iii-a

Șanse ratate de mureșeni în Liga a III-a

Cele două echipe mureșene din seria 9 a Ligii a III-a de fotbal au ratat șansa de a obține puncte importante în turneele play-off și play-out. În turneul de 4 echipe, cel... Citeste mai mult »
puncte-pretioase-in-liga-iii

Puncte prețioase în Liga III

Etapa a IV-a din faza a doua a Ligii a III-a de fotbal a adus celor două echipe mureșene din seria 9 noi puncte prețioase. În play-off Unirea Ungheni a obținut victoria... Citeste mai mult »
echipele-muresene-sustin-noi-meciuri-in-liga-a-iii-a

Echipele mureșene susțin noi meciuri în Liga a III-a

     În Liga a III-a de fotbal, etapa a 4-a a fazei play-off din seria a 9-a, Unirea Ungheni(foto) va juca, vineri, 22 aprilie, pe teren propriu, de la ora 17.00,... Citeste mai mult »
puncte-importante-pentru-mureseni

Puncte importante pentru mureșeni

În etapa a III-a a turneelor play-off și play-out din Liga a III-a de fotbal echipele județului Mureș din seria 9 au obținut puncte mai puțin scontate. În play-off Unirea Ungheni a... Citeste mai mult »
mureseni-cu-griji-si-fara-in-liga-iii

Mureșeni cu griji și fără în Liga III

În cea de-a doua etapă a turneelor play-off și play-out ale Ligii III de fotbal cele două echipe mureșene din Seria 9 au obținut același rezultat, 2-1, diferența constând în faptul că... Citeste mai mult »
starturi-diferite-si-emotii-in-liga-iii

Starturi diferite și emoții în Liga III

Cele două echipe mureșene din seria 9 a Ligii III de fotbal au debutat în jocurile fazei a doua în deplasare. Diferența dintre obiectivele lor este foarte mare. Unirea Ungheni s-a clasat... Citeste mai mult »
esecuri-identice,-obiective-diferite

Eșecuri identice, obiective diferite

În ultima etapă a sezonului regulat din Liga III de fotbal ambele echipe mureșene din Seria 9 au cedat cu 0-2 pe teren propriu. Aflată în subsolul clasamentului, Avântul Reghin a pierdut... Citeste mai mult »
etapa-intre-fruntase-in-liga-3

Etapă între fruntașe în Liga 3

Echipele mureșene care evoluează în Seria 9 în Liga 3 de fotbal au avut ultima deplasare din sezonul regulat. În penultima etapă, cu locul 3 și participarea în play-off-ul primelor 4 asigurate,... Citeste mai mult »