sergio-perez,-primul-in-arabia-saudita

Sergio Peréz, primul în Arabia Saudită

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an a programat duminică, 19 martie, la Jeddah Corniche Circuit din Jeddah, cursa de 50 de tururi pentru Grad Prix-ul Arabiei Saudite. Primul a... Citeste mai mult »
automobilism-formula-1:-max…-la-maximum

Automobilism Formula 1: Max… la maximum

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 30 octombrie, pe Autodromul „Hermanos Rodriguez” din Mexico City, cursa de 71 de tururi pentru Marele Premiu al Mexicului, contând ca... Citeste mai mult »
verstappen,-vechiul-si-noul-campion-mondial

Verstappen, vechiul și noul campion mondial

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 9 octombrie, pe circuitul de la Suzuka, întrecerea de 53 de tururi (din care s-au parcurs doar 28, din cauza ploii... Citeste mai mult »
formula-1

Formula 1

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 2 octombrie, pe circuitul stradal Marina Bay, cursa de 61 de tururi pentru Grand Prix-ul Republicii Singapore, cea de-a 17-a etapă... Citeste mai mult »
max,-la-maximum

Max, la maximum

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 24 iulie, pe circuitul „Paul Ricard” din Le Castellet, cursa de 53 de tururi pentru Grand Prix-ul Franței, cea de-a 12-a... Citeste mai mult »
formula-1:-pole-position-la-silverstone

Formula 1: Pole position la Silverstone

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 programează duminică, 3 iulie, de la ora 17:00, pe circuitul de la Silverstone, cursa de 52 de tururi pentru Grand Prix-ul Marii Britanii, cea... Citeste mai mult »
formula-1:-perez-s-a-impus-la-monte-carlo

Formula 1: Peréz s-a impus la Monte Carlo

       Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 29 mai, pe circuitul stradal din Monte Carlo, cursa de 78 de tururi contând pentru Marele Premiu al... Citeste mai mult »
verstappen-la…-max(imum)

Verstappen la… Max(imum)

Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din 2022 a programat duminică, 8 mai, pe Autodromul „Miami International”, Marele Premiu al orașului Miami, din statul american Florida, contând ca cea de-a 5-a etapă... Citeste mai mult »
formula-1:-miami-grand-prix

Formula 1: Miami Grand Prix

    Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an programează duminică, 8 mai, începând cu ora 22:30, pe Autodromul „Miami International”, cursa pentru Marele Premiu al orașului Miami, din statul... Citeste mai mult »
formula-1:-verstappen-a-castigat-in-san-marino

Formula 1: Verstappen a câștigat în San Marino

    Campionatul Mondial de automobilism Formula 1 din acest an a programat duminică, 24 aprilie, pe Autodromul „Enzo e Dino Ferrari” din San Marino, cursa de 63 de tururi pentru Marele... Citeste mai mult »