concert-nightlosers-la-reghin

Concert Nightlosers la Reghin

Seria de evenimente Reghin ART & CULTURE continuă vineri, 24 martie (ora 19) la Casa de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” cu un moment dedicat  blues-ului ceva mai etno, concertul trupei Nightlosers. Elevii... Citeste mai mult »
video:-din-dragoste-pentru-muzica-de-calitate,-cu-speak-floyd-la-reghin

VIDEO: Din dragoste pentru muzica de calitate, cu Speak Floyd la Reghin

Valentine’s Day, sărbătoare dedicată iubirii, a fost un bun prilej pentru Primăria Reghin să ofere iubitorilor muzicii de calitate un concert special. Așa se face că marți, 14 februarie, la Casa Municipală... Citeste mai mult »
aplauze-pentru-prof.-ioan-contiu

Aplauze pentru prof. Ioan Conțiu

După o îndelungă activitate la conducerea Casei Municipale de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” din Reghin, prof. Ioan Conțiu și-a luat la revedere activității domniei sale în domeniul artistic cu ocazia spectacolului dedicat... Citeste mai mult »
smaranda-enache:-„sa-credem-in-intuitia-noastra-si-in-puterea-solidaritatii”

Smaranda Enache: „Să credem în intuiția noastră și în puterea solidarității”

Despre Smaranda Enache se pot spune multe lucruri, ne vom rezuma doar la faptul că a fost și este una din cele mai importante voci ale societății civile din ultimii 30 și... Citeste mai mult »
foto:-concert-caritabil-pentru-sanatatea-lui-rares-emanuel

FOTO: Concert caritabil pentru sănătatea lui Rareș Emanuel

Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” din Reghin a găzduit la finele anului trecut  concertul caritabil ”Împreună pentru Emanuel”, eveniment organizat de Asociației ”Ibănești – Orizonturi Noi”, cu sprijinul Primăriei Municipiului... Citeste mai mult »
concert-caritabil-la-reghin

Concert caritabil la Reghin

Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” din Reghin găzduiește în această seară, începând cu ora 18, concertul caritabil ”Împreună pentru Emanuel”, eveniment organizat cu sprijinul Asociației ”Ibănești – Orizonturi Noi”, Primăriei... Citeste mai mult »
festival-de-colinde,-sambata,-la-reghin

Festival de colinde, sâmbătă, la Reghin

Asociațiunea Transilvană pentru Literatura Română și Cultura Poporului Român – ASTRA, organizează sâmbătă, la Reghin, spectacolul ”Tradiții Românești”, la Casa Municipală de Cultură ”Eugen Nicoară”, de la ora 18. Este prima ediția... Citeste mai mult »
”impreuna-pentru-veronica!”,-concert-caritabil-de-colinde-la-reghin

”Împreună pentru Veronica!”, concert caritabil de colinde la Reghin

Solista de muzică populare Maria Neag, membră a Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș, organizează în această seară, la Reghin, un concert caritabil de colinde. Intitulat ”Împreună pentru Veronica”, concertul din... Citeste mai mult »
la-multi-ani,-romania!-la-multi-ani,-reghin!-la-multi-ani-reghineni!

La mulți ani, România! La mulți ani, Reghin! La mulți ani reghineni!

Municipalitatea reghineană a marcat Ziua Națională a României printr-un spectacol folcloric găzduit joi, 1 decembrie de Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară”. Startul a fost dat și de această dată de... Citeste mai mult »
spectacol-folcloric-de-ziua-nationala-la-reghin

Spectacol folcloric de Ziua Națională la Reghin

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Reghin vor marca Ziua Națională a României printr-un program artistic găzduit joi, 1 decembrie de Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” începând cu ora 17.... Citeste mai mult »