foto:-targul-producatorilor-locali,-editie-inaripata-de-paste

FOTO: Târgul Producătorilor Locali, ediție înaripată de Paște

Piațeta Libertății din municipiul Reghin găzduiește în acest weekend o nouă ediție a Târgului Producătorilor Locali. Oferta este cea binecunoscută deja, de la haine tradiționale, obiecte decorative croșetate, până la ciocolată artizanală,... Citeste mai mult »
video:-bisericuta-de-lemn-din-reghin,-obiect-de-cercetare-pentru-elevi

VIDEO: Bisericuța de lemn din Reghin, obiect de cercetare pentru elevi

Centrul de Informare și Promovare Turistică Reghin a organizat marți, 12 aprilie, o nouă acțiune de punere în valoare a istoriei și arhitecturii orașului, demers adresat elevilor. Intitulată „Mă numesc Monument Istoric“,... Citeste mai mult »
inscrieri-pentru-targul-producatorilor-locali-la-reghin

Înscrieri pentru Târgul Producătorilor Locali la Reghin

După două ediție organizate în Parcul Central și Piațeta Libertății din Reghin, episodul cu numărul 3 al Târgului Producătorilor Locali bate la ușă, fapt pentru care  organiatorii, Primăria municipiului Reghin invită pe... Citeste mai mult »
foto:-bisericuta-de-lemn-„sf.-nicolae”,-mai-aproape-de-reghineni

FOTO: Bisericuța de lemn „Sf. Nicolae”, mai aproape de reghineni

Piațeta Libertății din municipiul Reghin găzduiește o interesantă expoziție având ca temă principală Biserica de lemn „Sf. Nicolae” din Reghin. Expoziția este organizată de către Centrul de Informare și Promovare Turistică Reghin... Citeste mai mult »
expozitie-despre-biserica-de-lemn-„sf.-nicolae”-din-reghin,-in-piateta-libertatii

Expoziție despre Biserica de lemn „Sf. Nicolae” din Reghin, în Piațeta Libertății

Centrul de Informare și Promovare Turistică Reghin vă invită să (re)descoperiți Biserica de lemn „Sf. Nicolae” prin intermediul unei expoziții itinerante ce prezintă planșele releveului acestui monument istoric păstrate în Arhiva Departamentului... Citeste mai mult »
sa-(re)descoperim-orasul-prin-„povesti-fotografice-reghinene”

Să (re)descoperim orașul prin „Povești fotografice reghinene”

Centrul de Informare și Promovare Turistică Reghin organizează în perioada 12-18 aprilie un inedit concurs foto având ca temă „Povești fotografice reghinene”. La concurs poate participa orice cetățean, indiferent de naționalitate, sex,... Citeste mai mult »