ajutor-umanitar-de-urgenta-pentru-ucraina

Ajutor umanitar de urgenţă pentru Ucraina

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat, ieri, printr-o hotărâre, acordarea de asistenţă umanitară de urgenţă pentru Ucraina, urmând să fie livrate produse medicale – analgezice, antiinflamatoare, antibiotice şi dezinfectanţi pentru... Citeste mai mult »
se-modifica-conditiile-pentru-intrarea-in-carantina

Se modifică condițiile pentru intrarea în carantină

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a modificat din nou, luni, condițiile privind carantina, fiind scurtată la 5 zile perioada pentru persoanele nevaccinate împotriva COVID, pentru cele care nu au trecut... Citeste mai mult »
consiliul-national-al-elevilor-cere-adoptarea-unui-algoritm-complex-de-calcul-al-riscului-epidemiologic-dintr-o-scoala

Consiliul Naţional al Elevilor cere adoptarea unui algoritm complex de calcul al riscului epidemiologic dintr-o şcoală

Consiliul Naţional al Elevilor a solicitat Guvernului să trateze cu ‘celeritate’ problematica siguranţei în şcoli şi să implementeze măsuri complementare, în contextul valului cinci al pandemiei, în aşa fel încât dreptul la... Citeste mai mult »
cnsu-propune-obligativitatea-mastilor-de-protectie-de-tip-medical-sau-ffp2

CNSU propune obligativitatea măştilor de protecţie de tip medical sau FFP2

Guvernul s-a reunit în ședință, la ora 11,00 și ar putea aproba noua hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, publicată în urmă cu puțin timp. Aceasta prevede, printre altele, obligativitatea... Citeste mai mult »
cnsu-discuta-noi-masuri-de-prevenire-a-infectarilor

CNSU discută noi măsuri de prevenire a infectărilor

Comitetul Național pentru Situații de Urgență discută în şedinţa din această dimineață despre prelungirea stării de alertă în România. Multe dintre măsurile de prevenire a infectărilor, acum în vigoare, se vor menţine,... Citeste mai mult »
cnsu-a-actualizat-lista-tarilor-cu-risc-epidemiologic-ridicat

CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. În zona roşie a intrat Malta, din cauza creşterii incidenţei, iar în zona galbenă au ajuns, în urma... Citeste mai mult »
comitetul-national-pentru-situatii-de-urgenta-se-reuneste-pentru-noi-masuri-sanitare

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se reuneşte pentru noi măsuri sanitare

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se reuneşte astăzi pentru a decide măsurile sanitare, care se vor aplica în perioada sărbătorilor. Ieri s-au adoptat reguli mai stricte pentru cei care intră în... Citeste mai mult »
peste-2-milioane-600-de-mii-de-prescolari-si-elevi-vor-face,-de-luni,-ore-cu-prezenta-fizica

Peste 2 milioane 600 de mii de preşcolari şi elevi vor face, de luni, ore cu prezenţă fizică

Anunțul a fost făcut de ministrul interimar al educaţiei, Sorin Câmpeanu, după ce Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a acceptat ca în localităţile cu rata de incidenţă a cazurilor de covid... Citeste mai mult »
cnsu-a-aprobat-prezenta-fizica-in-scoli-din-localitatile-cu-incidenta-sub-3-la-mie

CNSU a aprobat prezenţa fizică în şcoli din localităţile cu incidenţa sub 3 la mie

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat, vineri, printr-o nouă hotărâre, abilitarea Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Educaţiei în vederea modificării Ordinului comun, în sensul permiterii participării la cursuri cu prezenţa fizică... Citeste mai mult »
propunerea-cnsu-privind-revenirea-suporterilor-pe-stadioane,-discutata-in-sedinta-de-guvern-de-saptamana-viitoare

Propunerea CNSU privind revenirea suporterilor pe stadioane, discutată în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a propus ca suporterii vaccinaţi anti-Covid sau trecuţi prin boală să poată asista la competiţiile sportive, o decizie în acest sens urmând a fi discutată în... Citeste mai mult »