consiliul judetean mures lanseaza apelul de proiecte pentru ong uri pentru anul 2020

Consiliul Județean Mureș lansează apelul de proiecte pentru ONG-uri pentru anul 2020

Consiliul Județean acordă finanțări nerambursabile în cinci domenii: cultură, culte, sport, asistență socială, activități de tineret. ONG-urile, bisericile, organizațiile sociale, organizațiile de tineret și de studenți, sportivii și asociațiile sportive au la... Citeste mai mult »
peste 6 miliarde de lei au intrat in judetul mures in ultimii ani din fonduri europene

Peste 6 miliarde de lei au intrat în județul Mureș în ultimii ani din fonduri europene

Fondurile au fost atrase în ultimii ani prin programele operaţionale derulate fie la nivel local, fie naţional. Cel mai important beneficiar este Consiliul Județean, care a realizat lucrări în infrastructură, pentru reparații... Citeste mai mult »
conflict intre primarie si consiliul judetean in privinta podurilor peste mures

Conflict între Primărie și Consiliul Județean în privința podurilor peste Mureș

Primarul Municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a trimis o scrisoare Consiliului Județean Mureș în care critică deciziile luate de consilierii județeni. Principala nemulțumire este nealocarea de fonduri localităților din județ pentru realizarea studiilor... Citeste mai mult »
primariile din judetul mures primesc 43 de milioane de lei

Primăriile din județul Mureș primesc 43 de milioane de lei

Consilierii județeni au aprobat în ședința extraordinară de astăzi repartizarea pe anul 2020 a fondurilor primite de la bugetul central, sume constituite din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul... Citeste mai mult »
policlinica spitalului de copii brasov reparata cu fonduri de la consiliul judetean

Policlinica Spitalului de Copii Braşov, reparată cu fonduri de la Consiliul Județean

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Adrian Veştea, şi conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii au inaugurat policlinica unităţii medicale, igienizată şi reparată, în urma unei investiţii de peste 500.000 de lei... Citeste mai mult »
proiecte ale consiliului judetean prezentate intr o conferinta

Proiecte ale Consiliului Județean, prezentate într-o conferință

Consiliul Județean Mureș își prezintă mâine rezultatele ultimelor proiecte finanțate cu fonduri europene, într-o conferință cu tema: ”Implementarea proiectelor POCA la nivelul Consiliului Județean Mureș”. Reprezentantul Consiliului Județean Mureș, Sanda Vițelar. În... Citeste mai mult »
33 de proiecte si programe in domeniul asistentei sociale finantate de cj mures

33 de proiecte și programe în domeniul asistenței sociale finanțate de CJ Mureș

33 de proiecte și programe în domeniul asistenței sociale vor fi finanțate de CJ Mureș în 2019. Reprezentanții (preşedinte şi responsabil financiar) asociațiilor și fundațiilor sunt așteptați ca în termen de 30... Citeste mai mult »
pnl vrea functiile de vicepresedinte in cj mures

PNL vrea funcțiile de vicepreședinte în CJ Mureș

În urma votului de la europarlamentarele din 26 mai, raportul de forțe politice din județ s-a schimbat, spun liberalii, iar PSD nu mai are legitimitatea de a ocupa cele două posturi de... Citeste mai mult »
apicultorii mureseni cer ajutor ministerului agriculturii dupa dezastrul din aceasta primavara

Apicultorii mureșeni cer ajutor Ministerului Agriculturii după dezastrul din această primăvară

La finele lunii trecute, crescătorii de albine au trimis adrese la Direcția Agricolă, Prefectură, Consiliul Județean și la parlamentari, dar până acum nu au primit niciun răspuns. Directorul Direcției Agricole Mureș, Ioan... Citeste mai mult »