corona-a-egalat-gheorgheniul,-3-3-in-erste-liga

Corona a egalat Gheorgheniul, 3-3 în Erste Liga

Semifinalele campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga se dispută pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar marți, 14 martie, la patinoarul „Olimpic” din Brașov, a avut loc meciul... Citeste mai mult »
semifinalele-erste-liga-de-hochei,-dupa-5-meciuri

Semifinalele Erste Liga de hochei, după 5 meciuri

    Semifinalele campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga se joacă după regula „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar vineri, 10 martie, a avut loc partida a patra dintre... Citeste mai mult »
semifinalele-erste-liga:-2-2…-peste-tot

Semifinalele Erste Liga: 2-2… peste tot

Semifinalele campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga se joacă după regula „cel mai bun din șapte întâlniri”. Vineri, 10 martie, la patinoarul „Olimpic” din Brașov, a avut loc partida a... Citeste mai mult »
corona,-1-1-scor-general-cu-gheorgheni

Corona, 1-1 scor general cu Gheorgheni

În România și Ungaria se desfășoară semifinalele Erste Liga de hochei pe gheață, programate în sistemul „cel mai bun din șapte întâlniri”. Luni, 6 martie, la Gheorgheni, a avut loc meciul al... Citeste mai mult »
corona,-in-semifinalele-erste-liga-de-hochei

Corona, în semifinalele Erste Liga de hochei

„Sferturile” campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută în sistemul „cel mai bun din șapte jocuri”. Duminică, 26 februarie, a avut loc partida a cincea dintre Corona Brașov Wolves... Citeste mai mult »
hocheistii-din-gheorgheni,-in-semifinalele-erste-liga

Hocheiștii din Gheorgheni, în semifinalele Erste Liga

„Sferturile” campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar vineri, 24 februarie, au avut loc două jocuri cu numărul patru: Sport... Citeste mai mult »
csikszereda-a-invins-la-brasov,-in-erste-liga

Csíkszereda a învins la Brașov, în Erste Liga

Campionatul româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, a ajuns în faza „sferturilor”, care se dispută pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”. La acest nivel s-au calificat toate cele trei... Citeste mai mult »
hocheistii-brasoveni-au-invins-pe-feha19- 

Hocheiștii brașoveni au învins pe FEHA19  

Vineri, 27 ianuarie, în campionatul româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, la patinoarul „Olimpic” din Brașov a avut loc meciul dintre Corona Brașov Wolves și FEHA19, încheiat cu victoria gazdelor, rezultat... Citeste mai mult »
hocheistii-brasoveni,-victorie-cu-ute

Hocheiștii brașoveni, victorie cu UTE

Vineri, 13 ianuarie, în campionatul româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, au avut loc cinci jocuri: Sport Club Csíkszereda – DEAC Debrecen 4-7 Hockey Klub Gheorgheni – FTC-Telekom Ferencváros Budapest 2-4,... Citeste mai mult »
hocheistii-brasoveni-au-rapus-ursii-polari

Hocheiștii brașoveni au răpus Urșii Polari

Duminică, 8 ianuarie, în campionatul româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, s-au disputat patru jocuri: FTC-Telekom Ferencváros Budapest – Dunaújvárosi Acélbikák 6-2, Corona Brașov Wolves – Urșii Polari Miskolc 5-1 (FOTO),... Citeste mai mult »