romanii-nu-vor-avea-rate-mai-mici-la-credite-in-urmatoarele-luni

Românii nu vor avea rate mai mici la credite în următoarele luni

Este opinia analistului economic, prof. univ. Mircea Coșea, ce contrazice calculele Băncii Naţionale a României, care a publicat, săptămâna trecută, o valoare redusă a indicelui pe baza căruia se calculează dobânzile la... Citeste mai mult »
bancile-au-solutionat-cea-mai-mare-parte-a-cererilor-privind-obligatiile-lunare-de-plata

Băncile au soluționat cea mai mare parte a cererilor privind obligațiile lunare de plată

Băncile din România au soluționat până în prezent un număr de 90% din solicitările depuse de clienți pentru suspendarea obligațiilor lunare de plată din contractele de credit, potrivit unui comunicat al Asociației... Citeste mai mult »
ordonanta-„dobanda-la-dobanda”

Ordonanța „dobândă la dobândă”

Guvernul va modifica ordonanța care prevede posibilitatea amânării ratelor, astfel încât la creditele ipotecare să nu fie aplicată „dobânda la dobândă” pentru lunile în care creditul este amânat, a anunțat ministrul Finanțelor,... Citeste mai mult »
iohannis guvernul e pregatit ca maine sa dea oug care permite amanarea platii ratelor la banca

Iohannis: Guvernul e pregătit ca mâine să dea OUG care permite amânarea plăţii ratelor la bancă

Executivul este pregătit ca joi să dea o ordonanţă de urgenţă care permite amânarea plăţii ratelor la bancă atât pentru persoane fizice, cât şi pentru firme, pentru o perioadă maximă de nouă... Citeste mai mult »
muresenii pot obtine bani de la banci pe baza adeverintelor apia

Mureșenii pot obține bani de la bănci pe baza adeverințelor APIA

Fermierii pot solicita și obține adeverințele cu ajutorul cărora pot accesa credite pe baza subvențiilor agricole din acest an. Se eliberează adeverințe pentru beneficiarii schemelor de plată (schema de plată unică pe... Citeste mai mult »