cristian-rizea-detoneaza-„bomba”:-acuzatii-grave-la-adresa-impostoarei-emilia-sercan:-cum-se-lasa-folosita-de-securisti-pentru-a-destabiliza-romania

Cristian Rizea detonează „BOMBA”: acuzații grave la adresa impostoarei Emilia Șercan: cum se lasă FOLOSITĂ de securiști pentru a destabiliza România

Cristian Rizea face acuzații șocante la adresa jurnalistei Emilia Șercan The post Cristian Rizea detonează „BOMBA”: acuzații grave la adresa impostoarei Emilia Șercan: cum se lasă FOLOSITĂ de securiști pentru a destabiliza... Citeste mai mult »
cine-a-inventat-si-coordonat-schema-de-extorcare-de-bani-a-oamenilor-de-afaceri-in-numele-lui-rizea?

Cine a inventat și coordonat schema de extorcare de bani a oamenilor de afaceri în numele lui Rizea?

Planul de șantaj și extorcare de bani a oamenilor de afaceri, procurorilor și polițiștilor în numele liderului Partidului Politic “Moldova, Rizea și Poporul” a fost elaborat și coordonat de Diana Cupeț, soția... Citeste mai mult »
cristian-rizea-anunta-apocalipsa!-capii-retelei-de-trafic-de-droguri-si-prostitutie-de-lux,-bagati-in-corzi!-decizia-care-i-ingroapa-definitiv-pe„smecheri”

Cristian Rizea anunță APOCALIPSA! Capii rețelei de trafic de droguri și prostituție de lux, băgați în corzi! DECIZIA care-i îngroapă definitiv pe„șmecheri”

Cristian Rizea, cel care a deconspirat mafia țigărilor de contrabandă și lumea prostituției de lux din România, a promis o serie de dezvăluiri The post Cristian Rizea anunță APOCALIPSA! Capii rețelei de... Citeste mai mult »
cristian-rizea-arunca-bomba!-planul-care-ii-aduce-pe-rusi-la-chisinau

Cristian Rizea aruncă bomba! Planul care îi aduce pe ruși la Chișinău

Vladimir Dachi, afacerist pro-rus, i-ar fi spus că este se pune la cale un plan prin care trupele ruse vor „defila” la Chișinău, pe data de 12 iulie The post Cristian Rizea... Citeste mai mult »
cristian-rizea:-vladimir-dachi-mi-a-amenintat-familia-cu-moartea-si-a-aranjat-rapirea-mea

Cristian Rizea: Vladimir Dachi mi-a amenințat familia cu moartea și a aranjat răpirea mea

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalist, miercuri, în cadrul unei intervenții în direct pe canalul de YouTube „Spovedania lui Rizea” The post Cristian Rizea: Vladimir Dachi mi-a amenințat familia cu moartea și... Citeste mai mult »
denumirea-partidului-politic-pe-care-il-va-infiinta-cristian-rizea-a-fost-inregistrata-la-asp.-„de-astazi-rescriem-istoria-republicii-moldova”

Denumirea partidului politic pe care îl va înființa Cristian Rizea a fost înregistrată la ASP. „De astăzi rescriem istoria Republicii Moldova”

Denumirea partidului pe care urmează să-l înființeze Cristian Rizea, împreună cu susținătorii lui, a fost aprobată, astăzi, de Agenția Servicii Publice The post Denumirea partidului politic pe care îl va înființa Cristian... Citeste mai mult »
casa-lui-cristian-rizea-a-fost-atacata-cu-cocktailuri-molotov

Casa lui Cristian Rizea a fost atacată cu cocktailuri Molotov

O persoană a aruncat marți seara cu două cocktailuri Molotov în casa lui Cristina Rizea The post Casa lui Cristian Rizea a fost atacată cu cocktailuri Molotov appeared first on Realitatea de... Citeste mai mult »
fostul-deputat-roman-cristian-rizea-se-ofera-sa-l-gazduiasca-gratuit-pe-traian-basescu,-alungat-din-vila-de-protocol

Fostul deputat român Cristian Rizea se oferă să-l găzduiască gratuit pe Traian Băsescu, alungat din vila de protocol

Rizea se oferă să-l găzduiască gratuit la Chișinău pe fostul președinte al României, Traian Băsescu The post Fostul deputat român Cristian Rizea se oferă să-l găzduiască gratuit pe Traian Băsescu, alungat din... Citeste mai mult »
exploziv-mafiotii-si-procurorii-corupti-cer-„capul-lui-rizea”.-cat-sunt-dispusi-sa-plateasca-in-schimb?

Exploziv. Mafioții și procurorii corupți cer „capul lui Rizea”. Cât sunt dispuși să plătească în schimb?

În cadrul emisiunii „Spovedania lui Rizea”, politicianul va dezvălui numele procurorilor și sumele propuse de mafioți The post Exploziv. Mafioții și procurorii corupți cer „capul lui Rizea”. Cât sunt dispuși să plătească... Citeste mai mult »
video-vino-alaturi-de-rizea,-in-fata-parlamentului,-pentru-a-cere-revocarea-din-functie-a-lui-vadim-cojocaru

VIDEO Vino alături de Rizea, în fața Parlamentului, pentru a cere revocarea din funcție a lui Vadim Cojocaru

Vino alături de Rizea, în fața Parlamentului, pentru a cere revocarea din funcție a lui Vadim Cojocaru The post VIDEO Vino alături de Rizea, în fața Parlamentului, pentru a cere revocarea din... Citeste mai mult »